Dosar Microsoft: Gheorghe Ștefan "Pinalti", adus cu mandat la DNA

Primarul din Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan "Pinalti", a fost adus cu mandat luni dimineață la Direcția Națională Anticorupție pentru a fi audiat în dosarul Microsoft, transmite Antena 3.

Gheorghe Ștefan a fost adus la DNA în timp ce oamenii de afaceri Dorin Cocoș și Nicolae Dumitru "Niro" erau deja audiați de procurori în dosarul Microsoft.

Edilul este suspectat de trafic de influență. Un martor din dosarul Microsoft susține că Gheorghe Ștefan ar fi primit 3 milioane de euro pe durata derulării contractelor. 

Dosar Microsoft: Dorin Cocoș, adus la DNA pentru audieri

Primarul din Piatra Neamț, membru PDL, dar susținător al Elenei Udrea și înscris recent în Fundația Mișcarea Populară, este implicat în alte două dosare penale, pe lângă Microsoft. Gheorghe Ștefan este urmărit penal într-o speță în care este acuzat că și-a folosit influența pentru a direcționa fonduri publice către comune care aveau contracte cu o firmă de a sa. Procurorii au dispus începerea urmăririi penale pe numele lui Gheorghe Ștefan și în dosarul "CNA", edilul fiind acuzat că a apelat la contacte politice pentru a influența o decizie a Consiliului Național al Audiviozualului în cazul unei televiziuni pe care o controla, anume Giga Tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel