DOSAR Dragnea. Ponta, la DNA. Prima declarație

Victor Ponta s-a prezentat la DNA în dosarul lui Dragnea.

Așadar, vineri, 16 februarie, fostul premier Victor Ponta s-a prezentat la sediul DNA pentru a fi audiat în calitate de martor în dosarul lui Liviu Dragnea.

La intrarea în sediul DNA, el a fost întrebat de jurnalişti de ce au nevoie procurorii de o nouă declaraţie în dosar, Ponta menţionând că nu ştie. 'Nu ştiu, poate să-mi aducă noroc. Aţi văzut că martorii din dosarul ăsta...unu-i şef la ANCOM, altu-i ministru de Finanţe, poate îmi dă şi mie', a răspuns, ironic, fostul premier.

Întrebat de jurnaliști dacă s-a răzgândit, îi va face un denunț liderului PSD, Victor Ponta a oferit următorul răspuns: "Niciodată".

[citeste si]  

Amintim că Victor Ponta a primit un răspuns oficial de la DNA care atestă calitatea de martor pe care o are în dosarul lui Liviu Dragnea.

VEZI ȘI Ponta, martor în dosarul lui Dragnea: "Am primit dovada scrisă". Document

'Am primit dovada scrisă: am fost chemat ca martor la DNA - nu am depus niciodată niciun denunţ contra nimănui - iarăşi Dragnea a minţit cu neruşinare! Credeţi că îşi dă demisia? Dragnea Mincinosul şi-a bătut joc de membrii PSD (partid în care am activat timp de 15 ani şi pe care l-am condus mai mult de 5 ani) şi de 5 milioane de români care au pus ştampila de vot pe numele meu în 2014! Dacă ar mai avea măcar 1% ruşine mi-ar cere scuze imediat şi şi-ar da demisia din PSD şi din Parlament', a scris Ponta, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel