Ponta, martor în dosarul lui Dragnea: "Am primit dovada scrisă". Document

Victor Ponta a primit un răspuns oficial de la DNA care atestă calitatea de martor pe care o are în dosarul lui Liviu Dragnea. 

"Am primit dovada scrisa / am fost chemat ca martor la DNA ( nu am depus niciodata niciun denunt contra nimanui) - iarasi Dragnea a mintit cu nerusinare! Credeti ca isi da demisia?

- Dragnea Mincinosul si-a batut joc de membrii PSD ( partid in care am activat timp de 15 ani si pe care l-am condus mai mult de 5 ani ) si de 5 milioane de romani care au pus stampila de vot pe numele meu in 2014 !

Daca ar mai avea macar 1% rusine mi-ar cere scuze imediat si si-ar da demisia din PSD si din Parlament- dar este prea lacom , insetat de putere si ticalos ca sa faca asa ceva!

Fiind un PD-ist crescut la scoala lui Basescu , perpelind soriciul pentru Kovesi si lustruind clantele la Cotroceni - Dragnea a murdarit pe oricine reprezinta cu adevarat social democratia din Romania! Ah - si acum facem Congresul al XIV lea ca sa fie aplaudat ca si "Carmaciul" de la Teleorman ????! Ce rusine - ce plan pervers de ingropare a PSD ca sa scape el cu banii de la Teldrum si proprietatile din Brazilia!

Sunt insa convins ca in 2019-2020 oamenii vor fi alaturi de mine si de #ProRomania pentru a repara ce a stricat si a vandut Dragnea Mincinosul!" a scris Victor Ponta pe contul său de socializare.

Iată și documentele pe care le-a atașat: 

(w670)

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel