EXCLUSIV  Doru Dinu Glăvan, dezvăluiri din lumea presei. Interviul zilei

mass-media
mass-media

Doru Dinu Glăvan, președintele Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, a acordat un interviu incendiar DC News în cadrul căruia a vorbit despre cele mai fierbinţi subiecte din lumea presei româneşti.

Cele mai fierbinţi subiecte din lumea fascinantă a mass-media, dezvăluiri din culise şi amănunte mai puţin ştiute despre jurnaliştii români pot fi urmărite în cadrul interviului pe care Doru Dinu Glăvan, preşedintele Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România l-a acordat DC News

Interviul este difuzat sâmbătă, 12 ianuarie 2019, la ora 12.00, pe DC News, în cadrul acestui articol, cât şi pe canalul de YouTube  DC News.

Vineri, 11 ianuarie 2019, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România a împlinit 100 de ani

După ce a trecut prin timpuri de toate felurile, supraviețuind onorabil și reunind în rândurile sale unele dintre cele mai ilustre condeie ale limbii române, UZPR se prezintă astăzi în același eșalon de frunte al marilor și altruiștilor slujitori ai societății civile.

În calitatea sa de organism de utilitate publică, fapt atestat ca atare prin însăși legea creației, UZPR activează, prin ziariștii ei, în cele mai importante canale de informare în masă, de la Televiziunea publică, Radio România și Agenția Națională de Presă, până la Trusturile private de Radio și Televiziune, de la presa militară, până la cotidiane și reviste de prestigiu, din țară și din diaspora.
Jurnalismul a fost și rămâne o breaslă de frunte care are ca etalon, la rându-i, efigia jurnalistului Mihai Eminescu și, ca reper actual, o renăscută Uniune profesională.

Vezi şi: Ce a făcut Masoneria din România nu a reușit nicio autoritate

Zodia care primește veşti excelente în curând!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel