Urmărește emisiunea live


Dorin Chirtoacă a dat BUZNA în sediul lui Igor Dodon

dorin_chirtoacă_sediu_socialisti
dorin_chirtoacă_sediu_socialisti

Fostul candidat al Platformei Politice Unirea la funcția de președinte al Republicii Moldova, Dorin Chirtoacă, a dat buzna în sediul Partidului Socialiștilor, la câteva minute după ce Igor Dodon și-a terminat discursul post-alegeri.

Dorin Chirtoacă, fost candidat la funcția de președinte și fost primar al Chișinăului, a intrat în sediul Partidului Socialiștilor la câteva minute după ce Igor Dodon și-a terminat discursul post-alegeri. Încă de când Igor Dodon vorbea au fost auzite zgomote la intrarea în sediu.

Chirtoacă i-a adus un cadou candidatului prorus

Scopul vizitei fulgerătoare a lui Dorin Chirtoacă a fost acela de a-i aduce un „cadou“ liderului socialist, un tablou cu faimosul „culiok“, o pungă în care Igor Dodon ar fi primit bani de la Vladimir Plahotniuc, fostul oligarh moldovean fugit de la Chișinău. Totodată, în timp ce Dorin Chirtoacă vorbea cu reprezentanții presei, luminile s-au stins în sediu, iar reprezentanții Partidului Socialiștilor au părăsit clădirea.

„Aveam o datorie personal față de domnul Dodon încă de 10 ani în urmă și i-am întors-o în felul acesta. Dar de fapt, este un mesaj din partea tuturor cetățenilor Republicii Moldova”, a precizat Dorin Chirtoacă, potrivit TV8.md

Conform ultimelor informații, Maia Sandu, candidata Partidului Acțiune și Solidaritate, este noul președinte al Republicii Moldova. Aceasta l-a învins pe Igor Dodon cu un scor istoric de aproape 58% (vezi AICI).

VEZI ȘI: Igor Dodon, mesaj după aflarea rezultatelor exit-poll

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel