Doi tați s-au luat la bătaie pe o stradă din Timișoara, sub privirile neputincioase ale unui copil - VIDEO

Doi tați s-au luat la bătaie pe o stradă din Timișoara, sub privirile neputincioase ale unui copil / Foto: Pixabay
Doi tați s-au luat la bătaie pe o stradă din Timișoara, sub privirile neputincioase ale unui copil / Foto: Pixabay

Doi tați s-au luat la bătaie pe o stradă din Timișoara, de față cu un copil.

Un conflict de familie s-a transformat într-o bătaie în toată regula pe o stradă din Timișoara. Grav este că totul s-a întâmplat sub privirile neputincioase ale unui copil.Doi bărbați, unul dintre ei fiind tatăl natural al copilului, iar celălalt tatăl vitreg, au început să se înjure și să se îmbrâncească, relatează Realitatea Plus. Conflictul a degenerat, iar cei doi și-au împărțit pumni și picioare fără să țină cont că la această scenă violentă asista și copilul. 

De la ce a pornit scandalul

Conflictul a izbucnit în momentul în care cei doi bărbați, de 34 și respectiv 35 de ani, s-au întâlnit pe stradă. Unul dintre ei se plimba cu fiul de mână, iar tatăl vitreg a oprit mașina în dreptul lor și l-a lovit pe celălalt bărbat. L-a ameninţat apoi că nu îşi va mai vedea copilul timp de două săptămâni.

Trecătorii s-au speriat şi au sunat la 112. Oamenii legii sosiţi la faţa locului i-au legitimat pe cei doi şi i-au dus la sediul poliţiei pentru audieri.

"Polițiștii Secției 2 Timișoara au identificat cele două persoane bănuite de producerea incidentului, respectiv doi bărbați în vârste de 34 și 35 de ani. În acest moment se efectuează cercetări într-un dosar penal care se va întruni sub aspectul de săvârșire de loviri sau alte violențe.", a declarat Aurora Voicilă, purtător de cuvânt IPJ Timiș. 

Bătaie între două găști din Vaslui, după o jignire pe Facebook

Două găști de tineri, una din Todirești și cealaltă din Negrești, și-au împărțit pumni și picioare după o jignire pe Facebook. Incidentul s-a produs la fârșitul săptămânii trecute.

Un bărbat din Negrești a fost jignit de unul dintre cei din satul Huc, comuna Todirești. Simțindu-se lezat, a apelat la o rudă ca să-i dea 'o lecție', în aceeași noapte. Așa se face că, patru bărbați din Negrești au pornit un 'război' împotriva altor trei, din Huc - Todirești.

Cele două găști s-au bătut până când au distrus o mașină, iar tinerii din Todirești au ajuns la spital.

Cei patru agresori, cu vârste cuprinse între 18 și 40 de ani, au fost reținuți de către poliţişti din cadrul Poliției Orașului Negrești, fiind bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Ulterior, judecătorii vasluieni i-au plasat sub controlul judiciar pentru 60 de zile.

VEZI ȘI: Un tată din Dej și-ar fi abuzat fiica timp de 4 ani. Bărbatul cere arest la domiciliu, unde se află și copila

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel