Doi români în stare de ebrietate au crezut că polițiștii germani vor să-i vaccineze de COVID-19 atunci când li s-au luat probe de sânge

Doi români în stare de ebrietate au crezut că polițiștii germani vor să-i vaccineze de COVID-19 atunci când li s-au luat probe de sânge  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Doi români în stare de ebrietate au crezut că polițiștii germani vor să-i vaccineze de COVID-19 atunci când li s-au luat probe de sânge / Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Doi cetățeni români aflați în Germania au crezut că poliția vrea să îi vaccineze forțat.

Doi cetățeni români au sărbătorit prea mult Anul Nou și au fost găsiți n stare de ebrietate pe autostrada dintre Neutraubling și Regensburg-Ost, fără combustibil. Aceștia au fost găsiți în jurul orei 17.45 de un șofer care i-a văzut pe cei doi bărbați împingându mașina de pe autostradă.

Patrula de poliție sesizată a constatat că ambele persoane erau alcoolizate puternic, cu o concentrație de alcool de 2,5 la mie. Întrucât inițial s-au acuzat unul pe celălalt că ar fi șofer, la amândoi li s-a prelevat o probă de sânge.

Cei doi erau într-o stare de ebrietate atât de gravă încât au presupus în mod eronat că medicul care a fost adus pentru a preleva o probă de sânge îi va vaccina forțat împotriva coronavirus. În plus, niciunul dintre cei doi nu a reușit să prezinte un permis de conducere, astfel că se fac cercetări ulterioare pentru a stabili dacă dispun într-adevăr de un astfel de act. Cele două persoane au fost eliberate după ce polițiștii au luat măsuri, scrie neumarktaktuell.

Un italian beat a sărit gardul unui muzeu din București

”În data de 01.01.2022, în jurul orei 02.00, la Muzeul "Colecțiilor de Arta",  un jandarm, în timp ce se afla în serviciu  în postul de pază și supraveghere mobil permanent la obiectivul cultural susmenționat , a interceptat și ulterior reținut un bărbat în stare de ebrietate, care a escaladat gardul instituției.

Acesta a reușit imobilizarea persoanei în cauza făcând uz de spray-ul iritant lacrimogen, pana la sosirea echipajului de intervenție solicitat în sprijin.

În urma verificării datelor persoanei s-a stabilit ca acesta se numește OLIVIERO DOMENICO ALESSANDRO, de cetățenie italiana, născut la Napoli în data de 01.06.1995.

În urma încercării de a pătrunde în obiectiv, persoana în cauza a fost sancționată cu amenda contravențională potrivit Lg.61/1991R în valoare de 500 de lei, pentru încălcarea normelor legale de acces.

Persoana imobilizată a afirmat că înainte de a sari gardul a petrecut într-o locație din apropiere denumita "Grădina Monteoru".- un imobil cu curte de lângă obiectiv, unde funcționează un restaurant.” arată un comunicat de presă, citat de Antena3.ro (citește mai mult AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel