Doi MORȚI și două minore în stare gravă, după un accident CUMPLIT în Arad

Un accident cumplit s-a produs duminică, 19 iulie, în Arad. Impactul s-a soldat cu decesul a doi bărbați. De asemenea, două minore sunt în stare gravă.

Duminică după-amiază, doi bărbați au murit și două fete în vârstă de 12 și 13 ani, pasagere, au fost grav rănite, în urma unui impact violent produs pe DN7, în dreptul localității Julița. 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad a transmis că în accidentul rutier au fost implicate un autocamion cu prelată și un autoturism. 

Doi bărbați, pasageri în autoturism, au murit. Minorele, de asemenea pasagere, sunt în stare gravă.

„Cei doi minori, două fete, de 12 și 13 ani, sunt conștiente, cu multiple traumatisme, li s-au acordat îngrijiri medicale de către SMURD Bârzava. Una a fost preluată de către elicopterul SMURD, stabilă cu multiple traumatisme. A doua a fost preluată de către SAJ Lipova, în stare gravă, dar conștientă și va fi preluată de către echipajul SMURD TIM al Detașamentului de Pompieri Arad”, a transmis ISU Arad.

La locul accidentului au intervenit un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD al Secției Bârzava, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Arad, dar și elicopterul SMURD. Ulterior, a fost trimis și echipajul SMURD – Terapie Intensivă Mobilă al Detașamentului de Pompieri Arad, conform aradon.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel