UPDATE: Cei doi frați din Timișoara, dați dispăruți, au fost găsiți

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Doi copii minori au plecat către școală și au fost dați dispăruți. Nu au ajuns nici la școală, nici înapoi acasă. 

UPDATE: Cei doi frați din Timișoara, dați dispăruți, au fost găsiți în apropierea gării!

Cei doi frați din Timișoara, de 12 și 14 ani, care au fost dați dispăruți după ce au plecat la școală și nu au mai revenit acasă, au fost găsiți vineri seara în apropierea gării. Potrivit Poliției Timiș, cei doi frați, o fată de 12 ani și un băiat de 14 ani, au fost gasiți în zona gării.

„Nu au fost victime ale vreunei infracțiuni”, transmit polițiștii. Deocamdată nu se cunosc intențiile pe care le-au avut copiii, acest lucru urmând să fie stabilit în urma cercetărilor.

Cristian Gheorghe Prișneanu în vârstă de 14 ani și Adnana Gabriela Prișneanu în vârstă de 12 ani au plecat de la domiciliul lor din Timișoara către școală, vineri, și nu s-au mai întors.

- Știrea inițială - 

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Timiș efectuează verificări în vederea depistării a doi minori dispăruți din Timișoara. Aceștia au plecat la școală și nu s-au mai întors acasă. Familia a alertat poliția și îi caută acum pe cei doi minori.

”La data de 19 noiembrie, PRIȘNEANU CRISTIAN-GHEORGHE în vârstă de 14 ani și PRIȘNEANU ADNANA-GABRIELA în vârstă de 12 ani, au plecat de la domiciliul lor din Timișoara către școală și nu s-au mai întors până în prezent”, au anunțat polițiștii. 

Polițiștii au anunțat că cei doi copii nu au ajuns la școală. 

Cum pot fi recunoscuți cei doi copii

Fata purta jachetă din blăniță albă cu gri, bluză mov deschis, căciulă roz deschis, pantaloni negri, ghiozdan albastru și pantofi sport negri.

Băiatul purta bluza neagră, pantaloni gri, geacă de fâș albastră, căciulă cu cozoroc negru, ghiozdan negru, pantofi sport negri.

Oricine poate oferi informații cu privire la cei doi frați, este rugat să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze Serviciul de Urgență 112.

2. -imagine fara descriere- (whatsapp-image-2021-11-19-at-17-23-26_63224000.jpg)

Și ea este dată dispărută! Sunați la 112 dacă o vedeți

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Arad au fost sesizați de concubinul numitei COVACI ANAMARIA, de 17 ani, despre faptul că acesta în ziua de 18 noiembrie, în jurul orei 18.44, a plecat voluntar de la domiciliul lor din localitatea Berechiu, județul Arad și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,60 m, greutate 45-50 de kg, păr șaten, ochi căprui, fața ovală.

La momentul plecării purta blugi albaștri, bluza de trening culoare roșie și adidași.

Persoanele care dețin informații cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Jaf de sute de mii de euro la o firmă de curierat din Timișoara

Un jaf de proporții a avut loc în Timișoara, la o firmă de curierat. transmite Realitatea Plus. Hoții au jefuit seiful în care se aflau aproape 100.000 de euro. Aceștia ar fi mers la sigur, pentru că unul dintre ei pentru că ar fi știut unde se află cheia seifului. Oamenii legii cercetează în amănunt cazul și au suficiente probe încât să le ia urma hoților.

Citește mai multe aici! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel