Doi copii au ajuns la spital, grav răniți, după ce s-au jucat cu benzină și foc / VIDEO

8 răniţi, sute de persoane evacuate, zeci de autovehicule distruse, după ce un bloc din Constanța a fost cuprins de flăcări - Video / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
8 răniţi, sute de persoane evacuate, zeci de autovehicule distruse, după ce un bloc din Constanța a fost cuprins de flăcări - Video / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Doi copii au ajuns la Unitatea de Primi Urgenţe a Spitalului Judeţean din Oradea, după ce s-au jucat cu benzină şi cu o sursă de foc.

Doi copii cu vârste de 5 şi 9 ani din Aleşd au fost duşi vineri seară la Unitatea de Primi Urgenţe a Spitalului Judeţean din Oradea, după ce s-au jucat cu benzină şi cu o sursă de foc. Incidentul a fost semnalat la numărul de urgenţă 112 la ora 17.23.

"Echipajele de pompieri militari paramedici din cadrul staţiei Aleşd, două echipe din cadrul serviciului judeţean şi elicopterul SMURD au intervenit pe strada Oborului din Aleşd, unde doi copii care s-au jucat cu benzină şi cu o sursă de foc au suferit arsuri", a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectorautlui epntru Situaţii de Urgenţăî Crişana, maiorul Camelia Roşca.

Copiilor li s-a acordat primul ajutor, cel de 5 ani prezentând arsuri în zona plămânilor, iar celălalt, de 9 ani, la nivelul toracelui, mâinilor şi feţei. Până la urmă, copiii au fost preluaţi de o ambulanţă, elicopterul SMURD nu a mai intervenit, deoarece cei doi "prezentau o stare de agitaţie". În prezent, ei sunt investigați de medici, la UPU Oradea, potrivit eBihoreanul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel