Urmărește emisiunea live


Doi bărbați, reținuți după o spargere într-un club din Sectorul 3

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins doi bărbaţi, de 28, respectiv 36 de ani, imediat după ce ar fi furat dintr-un club din Sectorul 3. 

Sâmbătă dimineața, în jurul orei 04.30, poliţişti din cadrul Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au observat doi bărbaţi care, prin comportamentul afişat, le-au atras atenţia. Aceştia au ieşit din incinta unui club, având asupra lor un bagaj voluminos.

Polițiștii i-au imobilizat imediat

Imediat, poliţiştii au procedat la interceptarea și imobilizarea celor doi, aceştia fiind conduşi la sediul subunităţii pentru audieri.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, în sarcina celor doi s-a stabilit că bărbaţii, în baza unei întelegeri prealabile, profitând de faptul că ușa de acces a unui local din Sectorul 3 era închisă, dar dezasigurată, ar fi pătruns în incintă, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, printre care un laptop, ţigarete şi băuturi alcoolice, pe care le-ar fi depozitat în doi saci, ce au fost ulterior transportați de către bănuiţi.

Prejudiciu de mii de lei 

Prejudiciul creat prin săvârşirea faptei, în valoare de aproximativ 4.000 de lei, a fost recuperat şi predat persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat, cu cei doi în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel