Doi bărbați, înjunghiați în stațiunea Costinești

Doi bărbați, înjunghiați în stațiunea Costinești / Foto: Pixabay
Doi bărbați, înjunghiați în stațiunea Costinești / Foto: Pixabay

Doi bărbați au fost înjunghiați în stațiunea Costinești.

Doi bărbaţi au fost înjunghiaţi şi transportaţi la spital, în urma unei altercaţii iscate între mai multe persoane, în noaptea de duminică spre luni, în staţiunea Costineşti.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat că suspecţii de comiterea faptelor sunt în prezent la sediul poliţiei pentru audieri, urmând a se dispune măsurile legale prin unitatea de parchet competentă.

"În această dimineaţă, în jurul orei 1,30, poliţiştii staţiunii Costineşti au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost agresat fizic, în urma unei altercaţii, pe faleza Soarelui din staţiune. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că în altercaţie ar fi fost implicate mai multe persoane, iar victima ar fi fost lovită cu un obiect tăietor-înţepător. Totodată, poliţiştii au identificat un alt bărbat, care prezenta răni în zona abdominală, ambele victime fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.", a transmis IPJ Constanţa.

Potrivit sursei citate, cercetările în acest caz sunt efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale, "în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la acest eveniment".

Nou atac cu cuțitul în Germania

Două persoane au fost înjunghiate luni cu un cuţit în oraşul german Erfurt de către un bărbat care a reuşit să fugă de la locul faptei, a indicat poliţia locală, citată de AFP. 

Cei doi trecători, în vârstă de 45 şi de 68 de ani, au fost spitalizaţi, iar viaţa lor nu este în pericol, a precizat poliţia acestui oraş din Turingia (centru). Atacatorul, un tânăr blond, între 20 şi 30 de ani, cu o cicatrice pe faţă, a reuşit să scape şi este căutat intens încă de luni dimineaţă de către forţele de ordine pentru a-l captura, relatează Agerpres.

Acest atac intervine la trei zile după ce un somalez de 25 de ani, care suferea de probleme psihice, a înjunghiat mortal trei femei vineri în plinul centrul oraşului bavarez Würzburg, înainte de a fi arestat. În acest caz, anchetatorii încearcă să stabilească dacă atacul, comis cu o 'brutalitate incredibilă', potrivit unui ales local, a fost motivat de radicalizarea islamică a somalezului sau a fost cauzat de tulburările psihice de care suferă. Mai multe detalii despre acest subiect, găsești AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel