Doi bărbați, arestați pentru că vindeau droguri tinerilor din Sulina. Erau filați încă din toamna anului 2020

Polițiștii din Tulcea au arestat preventiv doi bărbați, bănuiți de trafic de droguri. 

La data de 10 septembrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Tulcea, au efectuat patru percheziții, în orașul Sulina, la persoane bănuite de trafic de droguri.

Din cercetări a reieșit că, din toamna anului 2020 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi comercializat droguri de risc, respectiv cannabis, tinerilor, în orașul Sulina, județul Tulcea.

Ce au descoperit polițiștii la percheziții

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și indisponibilizate 50 de grame de cannabis și 110.000 de lei.

La data de 13 septembrie, polițiștii, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T.-Biroul Teritorial Tulcea, au pus în aplicare două mandate de aducere, față de doi bărbați, de 31 și 36 de ani, unul din municipiul București și unul din orașul Sulina, bănuiți de trafic cu droguri de risc. 

Aceștia au fost reținuți de procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T.- B.T. Tulcea, pe baza de ordonanță, pentru 24 de ore.

Au fost arestați preventiv

În cursul zilei de astăzi, 14 septembrie, cele două persoane au fost prezentate Tribunalului Tulcea, fiind dispusă măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

La acțiune au participat luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Tulcea, polițiști de frontieră ai S.P.T.F. Tulcea-Compartiment Sprijin Operativ și ai Grupului de Nave Sulina din cadrul Gărzii de Coastă Constanța.

De asemenea, acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Italian prins în flagrant cu droguri la Cluj

În data de 8 septembrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au desfășurat acțiuni specifice, pentru prinderea, în flagrant delict, a unui bărbat, de 26 de ani, cetățean italian, bănuit de trafic și deținere de droguri de risc. Bărbatul a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile.

Din cercetări a reieșit că, în perioada mai 2020  – august 2021, bărbatul ar fi procurat și comercializat droguri de risc către mai multe persoane. Totodată,  începând cu luna iulie a anului 2019, acesta ar fi procurat și deținut, în vederea consumului propriu, droguri de risc.

În urma unei percheziții domiciliare, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 50 de grame de canabis, 5 telefoane mobile, un laptop, 30.000 de lei, 4 grindere, un aparat de vidat, un cântar electronic și 3 recipiente cu urme de substanță vegetală.

În urma probatoriului administrat, față de bărbat, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, ulterior fiind arestat preventiv, pentru 30 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel