Doi ani de la Colectiv. Radu Banciu, declarații care dau fiori

Luni, 30 octombrie, s-au împlinit doi ani de la tragedia din clubul Colectiv unde zeci de tineri au murit. Radu Banciu a vorbit despre acest subiect.

Realizatorul TV a spus că este ridicol să faci pomană după atâta timp de la acel eveniment în contextul în care oricând ne paște o nouă tragedie - cutremur sau altă catastrofă naturală - și nimeni nu reacționează. Radu Banciu a zis că mai bine începem de pe acum să ne plângem morții de la viitorul seism care, la un moment dat, tot va veni.

"Dacă mâine vine un cutremur și Bucureștiul va fi ras de pe fața pământului, ce se va spune? Cei mai evlavioși sau mai sentimentali pot începe de pe acum să comemoreze victimele următorului cutremur sau următoarei catastrofe naturale. Să spunem că plouă cinci zile consecutiv în București. Nu mai merge nimeni la serviciu, la școală sau la creșă. Este un oraș mort unde nu se face absolut nimic. Este o făcătură de viață ceea ce trăim! Un singur eveniment dacă se întâmplă suntem gata cu toții.

[citeste si]

Altfel este ridicol să faci pomana unui incendiu după doi ani. Da, a fost o catastrofă, dar au fost și alte incendii, de-a lungul timpului, asta ca să nu mai vorbesc despre colosalele tragedii cauzate de teroriști. Nimeni nu mai vorbește despre bilanțul de la Bataclan: peste 100 de morți. Noi nu avem istorie nici măcar în drame și atunci sigur că facem un popas aici, la Colectiv. Suntem ultima țară din lume din toate punctele de vedere. La noi nu se face nimic, nici un kilometru de drum. Este ceva intolerabil!", a zis Radu Banciu la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel