DNA - URMĂRIRE PENALĂ 9 MINIȘTRI. Reacţia lui Ponta la ancheta mamut

 Premierul Victor Ponta a declarat, referitor la ancheta DNA care vizează 9 foşti miniştri în dosarul Microsoft, că justiţia trebuie să-şi facă datoria.

 "Singurele informaţii pe care eu le am sunt cele pe care le-am şi prezentat public, constatate de Corpul de Control al primului-ministru, referitoare la nereguli grave şi ilegalităţi comise de către miniştrii Funeriu şi Vreme, dacă nu mă înşel. Alte lucruri nu cunosc şi nu pot să comentez", a mai spus Ponta, aflat în SUA, conform Mediafax.

DNA cere aviz de la preşedinte, Senat, Camera Deputaţilor şi Parlamentul European pentru începerea urmăririi penale în cazul a nouă foşti miniştri care în perioada mandatelor ar fi săvârşit infracţiuni, în cazul licenţelor Microsoft pentru şcoli.

Direcţia Naţională Anticorupţie a fost sesizată la data de 5 iunie 2013 de către Corpul de Control al Primului – Ministru, ca urmare a acţiunii de control efectuată la Ministerul pentru Societatea Informaţională şi la Ministerul Educaţiei Naţionale, în legătură cu închirierea de licenţe educaţionale.

DNA, lovitură grea pentru PSD, la Strasbourg

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel