DNA, dosar. Tăriceanu, ipoteză: Se dorește ruperea coaliției PSD - ALDE

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat, într-un interviu pentru Mediafax, citat de Antena 3, că realitatea este că nu a luat niciun leu mită sau alte foloase în cadrul afacerii Microsoft. 

Președintele Senatului a spus, în interviul citat, difuzat la ”Punctul de Întâlnire” de la Antena 3, că ”Realitatea e că nu am luat niciun ban, niciun leu mită sau alte foloase în cadrul acestei afaceri Microsoft.” El a afirmat că se așteaptă ca dosarul să fie foarte subțire, bazat pe suspiciuni rezonabile, declarații sub acoperire, cu identitate protejată. 

Călin Popescu Tăriceanu a mai afirmat că sunt scurse informații către presă pe surse judiciare și se fac presiuni pentru condamnarea unei persoane în opinia publică, înainte de a fi judecată. Totodată, el a subliniat că nu are acces la dosar și, prin urmare, nu poate să se apere. 

Președintele Senatului a mai afirmat că ”poate că se doreşte ruperea coaliţiei”. El susține că e o încercare de care a mai auzit cu privire la Guvernul meu, numărul 2.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel