DNA a extins urmărirea penală în cazul lui Radu Mazăre

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au extins urmărirea penală, pentru fals în declarații, în dosarul primarului Constanței, Radu Mazăre.

"Am depus un înscris, respectiv contractul meu de împrumut de acum zece ani. M-au anunțat că au extins urmărirea penală pentru fals în declarațiile mele de avere. Și am stat să studiez dosarul", a spus Radu Mazăre, miercuri, la ieșirea din sediul DNA.

Edilul Constanței a refuzat să dezvăluie informații din dosar, ca să nu fie "reclamat" din nou de procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, care marți a sesizat Consiliul Superior al Magistraturii cu privire la unele declarații făcute de Radu Mazăre.

 

Vezi și: Kovesi a sesizat CSM pentru declarații făcute de Mazăre

"Trăim într-o țară în care nu eu trebuie să mă dezvinovățesc, că de ce am împrumutat un prieten grec, că de ce un alt prieten îmi dă niște bani. Suntem într-o țară în care cei care acuză trebuie să demonstreze că eu sunt vinovat. Nu eu acum ies și, în fața întregii țări, trebuie să explic viața mea. (...) De când sunt primar, încontinuu mă dezvinovățesc", a mai declarat Radu Mazăre, citat de Agerpres.

Primarul Constanței s-a prezentat miercuri la sediul DNA, pentru a fi audiat în dosarul în care este acuzat că ar fi primit 175.000 euro mită de la omul de afaceri Avraham Morgenstern.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel