Dispariția unui bărbat din Hunedoara, reclamată abia după trei luni de fiica sa

Foto: Facebook @Marian Ruiu
Foto: Facebook @Marian Ruiu

Dispariția unui localnic din Orăștioara de Sus, județul Hunedoara, a fost reclamată de fiica sa abia după trei luni. 

Marian Ruiu, un bărbat în vârstă de 48 de ani din satul Costești, comuna Orăștioara de Sus, județul Hunedoara, a fost dat în urmărire națională. Fiica lui a reclamat dispariția pe 26 ianuarie a.c., deși nu a mai putut lua legătura cu el din luna octombrie a anului trecut. 

Tânăra, care este stabilită în afara țării, s-a prezentat la Poliție în vederea depunerii unei sesizări în care a menționat că nu mai știe nimic de tatăl ei din toamna anului trecut și că bărbatul este de negăsit. 

"În data de 26 ianuarie 2022, ora 15:30, Poliția Municipiului Orăștie, a fost sesizată de către o femeie, cu privire la faptul că, tatăl său RUIU MARIAN - VIOREL, în vârstă de 48 de ani, din satul Costești, comuna Orăștioara de Sus, județul Hunedoara, a plecat de la domiciliu și din data de 30 octombrie 2021, nu a mai putut lua legătura cu acesta.

Persoana dispărută are urmatoarele semnalmente: înălțime de aproximativ 1, 70 - 1,75 m, păr șaten închis, ochi albaștri, greutate 65-70 kg. Din momentul primirii sesizării, polițiștii hunedoreni, au demarat activități specifice în scopul depistării bărbatului, care a fost dat în urmărire națională.", a transmis IPJ Hunedoara, conform Orăștie24.

Polițiștii continuă activitățile investigative și de căutare și solicită tuturor celor care dețin informații utile anchetei să apeleze de urgență   numărul unic de urgență 112.

Bărbatul a fost anchetat de polițiști în luna mai a anului trecut pentru că ar fi scrijelit monumentele cetăţilor dacice Costeşti şi Blidaru cu simboluri florale. "Activităţile procedurale se circumscriu unui dosar de cercetare penală aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Orăştie şi privesc comiterea infracţiunilor de distrugere şi efectuarea oricăror lucrări care pot afecta siturile arheologice.", informa Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, potrivit Adevărul.

VEZI ȘI: Un om de afaceri din Sibiu, dispărut de trei luni, a fost găsit mort

Descoperire macabră în pădurea Băneasa din București. A fost găsit trupul neînsuflețit al unui afacerist din Sibiu, în vârstă de 49 de ani, dispărut de trei luni. 

Alexandru C. a dispărut la sfârșitul lunii octombrie a anului trecut. Rudele și prietenii afaceristului au cerut ajutorul Poliției, dar și al populației, în speranța că îl vor găsi. Din păcate, după trei luni în care nimeni nu a știut nimic de el, marți, omul de afaceri a fost găsit mort în pădurea Băneasa din București. Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel