Discurs Iohannis. Năstase, previziune sumbră și sfat pentru cei care scriu discursurile președintelui

Bogdan Bolojan / 07 feb 2017 / 15:28 Salveaza PDF Comentarii
Klaus Iohannis Parlament
Klaus Iohannis Parlament

Adrian Năstase a făcut o analiză a discursului președintelui Iohannis din Parlament. Fostul premier este de părere că în condițiile de față, conflictul se va adânci. În final el a oferit și un sfat celor care scriu discursurile președintelui Iohannis. 

" Am aflat din discursul presedintelui Iohannis in Parlament că „suntem in criză”, că „natiunea e vie” dar că „românii sunt indignati”, in conditiile in care 80% dintre ei  consideră că mergem intr-o directie gresită. Solutia? Presedintele – cel care are obligatia de a fi mediator – a anuntat, in parlament, că PSD trebuie să vină cu solutia. Atunci, de ce s-a mai deranjat să vină la Parlament? Multi au crezut că el are o solutie de reconciliere. Ghinion!

Este clar că, in aceste conditii, conflictul – la a cărui declansare in stradă presedintele a participat – se va adânci. Diversiunile se vor multiplica. Nu stiu dacă strada ii va mai putea oferi presedintelui „imaginea splendidă din Piată cu telefoanele luminate”. Imi este clar insă că pentru o perioadă, România va patina pe loc, spre bucuria celor care nu doresc o evolutie pozitivă a tării. Iar responsabilitatea va fi a presedintelui Iohannis…

PS Pentru cei care scriu discursurile si comunicatele presedintelui, imi permit să sugerz o lectură – sper – utilă: Vladimir Volkoff, 'Tratat de dezinformare'", a scris Adrian Năstase pe blogul său. 

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28