Directorul căruia i se făcea pedichiura, ”sancționat”. Pe ce funcție a fost mutat

Șeful Direcției Publice de Patrimoniu, Marian Rotaru, a fost ”sancționat” la patru luni după ce a fost surprins cum i se făcea pedichiura în instituție de către o angajată. 

Primăria Târgu-Jiu a decis, după patru luni, ca Marian Rotaru, pe perioada cercetării disciplinare, să fie mutat într-o altă direcție. Va fi detașat ca adjunct al Direcţiei de Protecţie Socială (DPS).

”Schimbarea domnului Rotaru este determinată de acel referat al Comisiei de Disciplină, îmi solicită ca primar să găsesc o soluţie, pe o perioadă de timp, să-l mut într-o altă structură a Primăriei municipiului Târgu-Jiu, tocmai determinat de faptul că se face o analiză a comisiei de disciplină şi la ultimele solicitări o parte dintre angajaţii Direcţiei de Patrimoniu nu s-au prezentat la audieri. Încă nu s-a dat o soluţie. Comisia şi-a luat măsurile de precauţie. Angajaţii vor merge la Comisia de Disciplină, cei care nu au fost până acum şi vor declara ce consideră că s-a petrecut. Am ţinut cont de acel referat şi am luat această măsură. Comisia de Disciplină este independentă”, a declarat Marcel Romanescu, primarul din Târgu-Jiu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Mutarea vine după ce Comisia de Disciplină a solicitat să fie luată această măsură. Primarul spune că Rotaru ar fi putut să fie suspendat din funcție, dar Comisia de Disciplină nu a cerut-o. 

Vezi și: Gorj. Un director la stat a pus o angajată să îi facă pedichiura

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel