DIRECTOR METROREX. Noul șef al companiei

Consiliul de Administraţie al Metrorex a decis vineri numirea lui Ion Constantinescu în funcţia de director general interimar al Metrorex.

Interimatul va fi pe o perioadă de patru luni. Totodată, Consiliul a aprobat depunerea mandatului pentru Marin Aldea, acesta revenind pe funcţia de director Strategie Planificare Resurse în cadrul companiei, susține Agerpres.

"În şedinţa din 3 noiembrie 2017, Consiliul de Administraţie al Metrorex a aprobat depunerea mandatului domnului Marin Aldea şi revenirea acestuia pe funcţia de Director Strategie Planificare Resurse în cadrul Metrorex. De asemenea, Consiliul de Administraţie al Metrorex a decis, cu unanimitate de voturi, ca domnul Ion Constantinescu să fie numit director interimar pe o perioadă de patru luni cu posibilitatea de prelungire, aşa cum prevede legea", au precizat surse citate.

Ion Constantinescu ocupa în prezent funcţia de Director Strategie Planificare Resurse în Metrorex. 

Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a anunţat vineri dimineaţa că i-a demis pe directorul general al Metrorex, Marin Aldea, şi pe directorul de exploatare al societăţii, Liviu Daniel Dinu, decizia fiind luată după ce circulaţia metroului a fost blocată pe tronsonul Izvor-Politehnica-Grozăveşti din cauza unui jgheab de scurgere a infiltraţiilor care a căzut din plafon şi a produs un scurt circuit. 

De asemenea, ministrul a dispus şi "o anchetă severă la metrou".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel