Dinamo mai are o șansă pentru a juca în Europa

Respinsă din cupele europene, Dinamo mai are în acest moment o singură șansă pentru a putea participa în cupele europene. Următoarea echipă în clasament care deţine licenţă pentru cupele europene este CFR Cluj.

Pe site-ul Federaţiei Române de Fotbal (frf.ro) a fost anunţată decizia forului fotbalistic de a respinge apelul formulat de Dinamo în ceea ce priveşte neacordarea licenţei pentru participarea în cupele europene. Totuşi, clubul din Ştefan cel Mare poate ataca această hotărâre numai la Tribunalul de la Lausanne (TAS), scrie prosport.ro.

Citește și: Dinamo a cerut insolvenţa la tribunal

"Prin Decizia nr. 7/28.05.2014, Comisia de apel pentru acordarea licenţei cluburilor a respins ca nefondat apelul formulat de S.C. DINAMO 1948 S.A. şi a menţinut dispoziţiile Hotărârii nr. 26/21.05.2014, a Comisiei pentru acordarea licenţei cluburilor, de retragere a licenţei pentru participarea la competiţiile de club UEFA, în sezonul competiţional 2014-2015.
Decizia este definitivă şi executorie, cu drept de recurs la TAS, în 10 zile de la data comunicării".

FC Dinamo a depus, la Tribunalul Bucureşti, dosarul prin care solicită deschiderea procedurii de insolvenţă. Tribunalul Bucureşti a analizat astăzi acest dosar şi a rămas în pronunţare.

Citește și: Ionuț Negoiță, scrisoare deschisă pentru fanii dinamoviști

Conform legislaţiei UEFA, un club nu poate participa în cupele europene în perioada în care se află în insolvenţă. UEFA permite înscrierea cluburilor în competiţiile pe care le organizează după un an de la încheierea acestei proceduri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel