Dinamo are un nou antrenor. Gheorghe Mulţescu revine pe banca 'câinilor roșii'

Dinamo are un nou antrenor. Gheorghe Mulţescu revine pe banca 'câinilor roșii'
Dinamo are un nou antrenor. Gheorghe Mulţescu revine pe banca 'câinilor roșii'

Tehnicianul Gheorghe Mulţescu (69 de ani) a fost instalat, marţi, în funcţia de antrenor principal al echipei FC Dinamo Bucureşti, el revenind în această postură după o pauză de aproximativ şapte luni.

'Noul antrenor principal al echipei Dinamo Bucureşti este Gheorghe Mulţescu, a anunţat directorul general interimar al clubului, Constantin Eftimescu, pentru www.fcdinamo.ro. Un nume de legendă în istoria clubului nostru, un profesionist incontestabil şi un campion al fotbalului dinamovist, Gheorghe Mulţescu a semnat un contract până la finalul sezonului competiţional 2020-2021 şi a preluat echipa în această după-amiază, la ora 17:00, în cantonamentul de la Săftica. Unde o lăsase anul trecut, pe 26 august, după 1-1 cu Hermannstadt în prima etapă a acestui sezon. Gheorghe Mulţescu a activat în ultimele luni în cadrul departamentului de scouting al clubului nostru şi este la al cincilea mandat pe banca tehnică a echipei Dinamo Bucureşti', anunţă FC Dinamo pe site-ul său oficial.

Mulţescu îl înlocuieşte în funcţia de antrenor principal pe Ionel Gane, cel care şi-a dat demisia după înfrângerea din partida cu FC Argeş (1-2) de luni seara.

Gheorghe Mulţescu a evoluat ca jucător timp de şase ani pentru echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare, între 1979 şi 1985, cu care a câştigat trei titluri de campion (1982, 1983, 1984) şi de două ori Cupa României (1982, 1984), participând la cea mai mare performanţă pe plan european, semifinalele Cupei Campionilor Europeni (1984).

'Ca antrenor, Gheorghe Mulţescu şi-a început cariera tot pe banca lui Dinamo, în sezonul 1990-1991. A revenit în 2008 pentru jumătate de sezon, a mai pregătit echipa din Ştefan cel Mare în sezonul competiţional 2013-2014 şi a mai antrenat Dinamo Bucureşti anul trecut, două etape în finalul sezonului 2019-2020 şi în prima rundă din această ediţie de campionat', se mai menţionează pe site-ul citat.

În cariera sa, Gheorghe Mulţescu a condus 20 echipe până acum: Jiul Petroşani, Rapid Bucureşti, Dinamo Bucureşti, Dacia Unirea Brăila, Astra Giurgiu, Poli AEK Timişoara, Petrolul Ploieşti, Sportul Studenţesc, FC Vaslui, 'U' Cluj, Ceahlăul Piatra Neamţ, Gaz Metan Mediaş, FC Voluntari, Universitatea Craiova şi în străinătate, Samsunspor, Kayserispor, Adanaspor, Ankaragucu, Gaziantepspor şi Al-Tawoun. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel