Din PSD: Capcană, cursă întinsă de președintele țării

Gabriela Firea crede că președintele Klaus Iohannis vrea să întindă o capcană. 

”Şi dacă, prin absurd, Guvernul PSD-ALDE, condus de domnul Grindeanu, va fi remaniat în Parlament, la solicitarea preşedintelui ţării, prin discursul de azi, asta nu va rezolva sub niciun fel criza între instituţii decât pentru moment, deoarece preşedintele ţării nu se va opri aici şi, practic, planul este ca programul de guvernare al PSD-ALDE să nu fie pus în aplicare, pentru că este un program foarte bun, care va duce la dezvoltarea ţării şi la mai bine pentru fiecare român în parte. Deci, este, din punctul meu de vedere, şi vorbesc ca vicepreşedinte PSD acum, o capcană, o cursă întinsă de preşedintele ţării, sub pretextul primenirii guvernului, care pasămite a făcut o eroare, deşi a îndreptat-o. Domnia sa nu vrea să ţină cont de această situaţie, de această actualitate şi lasă lucrurile în matca tensiunii dintre instituţii”, a declarat Gabriela Firea, la Antena 3.

Pe de altă parte, Firea a susţinut că preşedintele Iohannis a folosit termeni care s-ar putea folosi mai degrabă atunci când se face referire ”la un câmp tactic, un câmp de bătălie”. 

”A vorbit despre 'tactici', 'strategii', 'marjă". A repetat 'marjă' de câteva ori. Când e vorba de viaţa românilor, mi se pare neinspirat ca un preşedintele să folosească cuvântul 'marjă', extrem de tehnic, extrem de strategic, devoalând practic un interes ascuns, vorbind practic românilor despre faptul că e prea puţin să plece doar un ministru şi e prea mult alegeri anticipate”, a mai spus primarul Capitalei. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel