Cătălin Striblea: Cu cine o să joace Băsescu? Ponta sau Iohannis?

Jurnalistul B1 TV Cătălin Striblea apreciază mișcarea recentă a fostului președinte Traian Băsescu pe scena politică, însă nu poate să nu se întrebe dacă acesta îl va susține pe președintele Klaus Iohannis sau pe premierul Victor Ponta, în cazul în care fostului șef al statului i se vor alătura și alți parlamentari.

Cătălin Striblea comentează, pe contul său de socializare, informația potrivit căreia PMP și Partidul Național Democrat, formațiune alcătuită din foști membri PP-DD, și-au unit forțele în Camera Deputaților pentru a da naștere unui nou grup parlamentar, care va include 16 membri.

În opinia jurnalistul B1 TV, fostul președinte Traian Băsescu s-a "mișcat bine și neașteptat" și are șanse să conteze în negocierile ulterioare pentru putere. 

"Cumva, Traian Basescu si-a dublat numarul de parlamentari prin asocierea cu fostii oameni ai lui DD. S-a miscat bine si neasteptat. Daca vin si altii, s-ar putea sa conteze in negocieri. Cu cine o sa joace? Ponta sau Iohannis?", a scris, joi, pe Facebook, Cătălin Striblea.

Cristian Preda, vehement: Asocierea PMP cu PP-DD e scandaloasă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel