EXCLUSIV  DIICOT: Claudiu Popa, scos de sub acuzare. Decizie privind revenirea la Realitatea TV

După ce Emma Zeicescu s-a întors la TVR 1, DC News a încercat să afle dacă și Claudiu Popa va reveni, pe sticlă, la Realitatea TV.

O sursă de la Realitatea TV, contactată de DC News, pentru a afla dacă jurnalistul revine la Realitatea TV, ne-a declarat cu ironie: ”Acum nu mai este drogat?” făcând aluzie la faptul că așa a fost prezentat în presă de anumite voci.

”Încă nu s-a luat nicio decizie, vom vedea”, a mai adăugat sursa din Realitatea TV.

Prezentatorii de televiziune Emma Zeicescu (TVR) şi Claudiu Popa (Realitatea TV), prinşi cu ţigări cu canabis, în luna august, la un festival de muzică din Buftea, au scăpat de acuzaţii.

Prezentatorii TV au fost urmăriţi penal pentru deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, însă, după ce procurorii DIICOT au terminat cercetările, au stabilit ca cei doi să nu fie trimişi în judecată.

Luni, 19 noiembrie, Emma Zeicescu a anunțat că revine la TVR 1.

"Buna dimineata, oameni Perfect Imperfecti! M-am trezit la 5.47, ceas biologic, no! M-am uitat pe geam, m-am bagat la loc in pat!

Ma gandesc totusi ca la 10.00 sa ne bem cafeaua impreuna. E drept, e un fel de ice coffee, dar atat am putut! Ce ziceti? Sa fie o saptamana doar cu ganduri bune! Ne vedem, de la 10.00 - pe TVR1- Perfect Imperfect!", a scris Emma Zeicescu pe Facebook anunțându-și revenirea la TVR 1.

Claudiu Popa prezenta știri de luni până vineri, în intervalul orar 14.00 - 17.00

Emisiunea sa era prezentată astfel pe Realitatea: "Într-un nou decor, cu un nou conţinut jurnalistic şi un nou tonus, de luni până vineri, în intervalul 14 - 17. Emisiunea este realizată dintr-un studio modern, dotat cu un videowall impresionant şi un touch-screen performant. Totuşi, aşa cum ne-au obişnuit, realizatorii vor părăsi studioul şi se vor afla de fiecare dată în mijlocul evenimentelor atunci când acestea o cer".

VEZI ȘI: EXCLUSIV Dosar DIICOT. Claudiu Popa, scos de la Realitatea TV. Gușă, primele declarații



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel