DIICOT a capturat droguri în valoare de 60.000 de euro în Brașov, într-o locuință închiriată

Foto: DIICOT - Poliția Română
Foto: DIICOT - Poliția Română

DIICOT Brașov a găsit drogurile după ce au fost anunțați de către proprietarul locuinței.

Un bărbat suspectat de trafic de droguri a fost reținut pentru 24 de ore de către procurorii DIICOT Brașov, după ce aceștia au găsit droguri în valoare de 60.000 de euro într-un apartament închiriat în regim hotelier, conform Agerpres.

DIICOT a transmis că, pe 28 decembrie, proprietarul apartamentului a anunțat oamenii legii că în dormitorul locuinței a găsit pungi ambalate cu comprimate de culoare roz și prafuri și substanțe solide albe.

Droguri în valoare de 60.000 de euro

„În urma investigațiilor efectuate, procurorii DIICOT împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O. Brașov - Serviciul Antidrog au identificat şi ridicat din imobilul închiriat în regim hotelier 135 g cocaină, 600 g MDMA cristal pulbere şi 2136 pastile MDMA şi 100 g ketamină, produse stupefiante pe care inculpatul D.M. urma să le comercializeze pe raza municipiului Brașov, dar şi un satâr, un ciocan de șnițele, cântare şi pungulițe pe care acesta le folosea la pregătirea pentru vânzare a produselor stupefiante. Valoarea de piaţă a drogurilor este de aproximativ 60.000 euro. La data de 29.12.2019, magistrații Tribunalului Brașov au dispus arestarea preventivă a inculpatului D.M., pentru o perioadă de 30 de zile", a transmis printr-un comunicat DIICOT.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel