Digi 24: SUPERJURNAL, din 1 martie, cu Toni Grecu, Jojo și alți cinci super-reporteri

Începând cu 1 martie, românii se pot delecta cu o viziune amuzantă şi amuzată asupra realităţii de zi cu zi, urmărind formatul unic pe piaţa de televiziune din România, de la Digi 24, SUPERJURNAL, a cărei deviză este "Orice ştire proastă poate deveni o glumă bună".

Emisiunea SUPERJURNAL va debuta la Digi24 pe 1 martie, de la ora 22:00, dată care coincide cu împlinirea a 3 ani de emisie a postului.

"Superjurnal" va fi prezentat de Toni Grecu, căruia i se va alătura alți super-reporteri: Claudiu Maier, Cătălina Grama (Jojo), Cătălin Neamţu, Iulian Postelnicu, Cosmin Natanticu, Gicu Andreescu-Gojira.

„Superjurnal este o emisiune de ştiri comentate, opinii, reportaje originale şi interviuri cu personalităţi marcante ale vieţii publice de la noi. Scopul programului este acela de a informa şi de a relaxa sau distra oamenii, în egală măsura, având ca materie primă actualitatea imediată. Este un program fierbinte, dacă pot să spun aşa, şi asta îl diferenţiază în mod esenţial de Serviciul Român de Comedie care este un proiect bazat pe ficţiune, cu o producţie amplă, ce se putea întinde şi pe trei, patru săptămâni pentru o ediţie. Acum, o ediţie SUPERJURNAL se scrie, se filmează şi se difuzează în interval de patru zile. Munca este foarte intensă, dar aşa e viaţa la ştiri, trebuie să fii conectat total cu realitatea", a declarat Toni Grecu, citează Digi 24.

"Vom face glume pe seama ştirilor reale. Ce ne oferă piaţa cu aia lucrăm. Deci, facem glume cu oricine se evidenţiază în acea săptămână. Spre exemplu ne pare rău ca nu am prins tot scandalul legat de Elena Udrea în timpul sezonului, însă sunt sigur că vom recupera", a dezvăluit Toni Grecu.

Serviciul Român de Comedie este un proiect dezvoltat de o parte din membrii fostului grup Divertis, coordonați de Toni Grecu, după ce câțiva componenți ai trupei au fondat un alt proiect – Distractis.

În formula completă, Divertis a realizat emisiuni timp de șapte ani la Antena 1, între 2001 și 2008. Ulterior, grupul a trecut la Pro TV.

În urmă cu aproximativ trei ani ani s-a produs scindarea: o parte au rămas la Pro TV și au dezvoltat proiectul Serviciul Român de Comedie (în care au fost atrași și actori noi), cealaltă parte a lansat Distractis la TVR.

În primăvara anului trecut, Serviciul Român de Comedie a revenit la Antena 1, unde a făcut emisiuni timp de un sezon și jumătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel