EXCLUSIV  Digi 24, RTV, Antena 3, TVR 1, Antena 1 și Kanal D. Mutările ANULUI în televiziune și DEMISII

În 2018, mai mulți realizatori TV au demisionat fie pentru a lucra la o altă televiziune, fie pentru a activa în alt domeniu. Vorbim despre Digi 24, România TV, Kanal D, Antena 1, TVR 1, dar și Antena 3, unde au fost jurnaliști care au plecat, iar alții care au demarat proiecte noi.

Antena 3

Cea mai surprinzătoare mișcare a făcut-o Dana Chera. În ianuarie 2018, a anunțat că are parte de un nou început în viața privată. Apoi, în aprilie, a intrat în concediu de maternitate, motiv pentru care nu a mai apărut la Antena 3, în emisiunea pe care o realiza - "Adevăruri ascunse". Locul ei a fost ocupat de Cătălina Porumbel.

"Trebuie să rezolv un lucru important, cel mai important pe care îl are cineva de rezolvat în viață, acesta este motivul pentru care 'Adevăruri Ascunse' o să fie de săptămâna viitoare cu altă gazdă. Acesta este mega-surpriza: gazda de sâmbăta viitoare încolo va fi colega mea pe care o prețuiesc foarte tare, dacă vedeam pe cineva făcând asta, ea este, mă bucur foarte mult că și Adi Ursu și Mihai au fost de acord cu această variantă: Cătălina Porumbel", spunea, la acel moment, Dana Chera.

În septembrie, jurnalista și-a botezat fetița - pe micuța Ana.

Dar și har

De asemenea, la Antena 3, Maria Coman a început realizarea unei noi emisiuni - "Dar și har". 

De-a viața ascunselea

Florentina Fântânaru, pe care timp de 11 ani ați urmărit-o realizând emisiunea "Dincolo de aparențe" la Antena 2/ Stars, și-a continuat activitatea într-o nouă emisiune la Antena 3 - "De-a viața ascunselea".

Conspirații

Anul 2018 ne-a adus, la Antena 3, o nouă emisiune - "Conspirații" realizată de Ana Maria Bujor și Alexandru Ganci. Ana Maria Bujor, senior editor Antena 3, are o vastă experiență în presă. Alexandru Ganci este cunoscut în lumea sporturilor de bătaie ca "Profu' de Fight".

TVR 1

Lavinia Șandru a revenit în prim plan cu o nouă emisiune la TVR 1. Vorbim despre "Fața nevăzută a lumii" în care jurnalista a realizat interviuri de senzație cu oamenii momentului din toate domeniile importante.

"Am zis să nu stau departe de televiziune. Am stat ceva timp și m-am întors în lumea asta pentru că e o lume care îmi place. Emisiunea asta este sâmbătă de la ora 16.00 pe TVR 1. Durează o oră. M-am gândit să invit oameni pe care îi știm oricum din spațiul public, chiar dacă nu ne-am întâlnit cu ei față în față, și să discut cu ei lucruri pe care nu le vorbesc în mod normal la televizor, în conferințe de presă sau unde merg. Pentru că oamenii ăștia, prin ceea ce au făcut ei de-a lungul timpului, ne-au influențat viața în bine sau în rău, dar ne-au influențat-o. Și atunci îi iau din mediul lor obișnuit și îi aduc altundeva unde poate se simt bine, dar lumea nu știe că ei au de-a face și cu acel ceva în care îi aduc eu. Nu știu, poate descopăr un om politic care înainte de a face politică a făcut presă și îl aduc înapoi acolo, a făcut radio, îl aduc înapoi la radio, a cântat, îl aduc înapoi într-o formație. Și lasă masca de persoană publică la o parte și discută cu mine altfel, discută lucruri care contează, care ne interesează, decizii care s-au luat, care se iau. Așa am gândit-o", a declarat Lavinia Șandru pentru DCNews.

ROMÂNIA TV

La România TV, în 2018, am văzut emisiunea "România unită" realizată de Alexandru Cumpănașu.

După mai bine de un an de absență de pe TV, Geanina Lungu a revenit la pupitrul știrilor România TV. Geanina Lungu a lucrat la România TV încă de la lansarea postului, din 2011. Ea a prezentat știrile pe mai multe tronsoane orare, dar în special știrile din prime-time (intervalul 19.00 - 23.00). A plecat de la RTV în iunie 2017, dar în 2018 a decis să revină pe post.

Antena 1

Antena 1, în 2018, a venit cu emisiunea "The Four – Cei 4", care a avut premiera pe 31 martie, un adevărat carusel al emoțiilor.

Prezentatorul Observatorului de weekend, Daniel Osmanovici, și-a dat demisia de la Antena 1 pentru a fi purtător de cuvânt la CNAS.

TVR 1 și Realitatea TV

Emma Zeicescu (TVR 1) și Claudiu Popa (Realitatea TV) s-au întors pe micile ecrane după o scurtă pauză. Prezentatorii de televiziune, prinşi cu ţigări cu canabis, în luna august, la un festival de muzică din Buftea, au scăpat de acuzaţii.

Ei au fost urmăriţi penal pentru deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, însă, după ce procurorii DIICOT au terminat cercetările, au stabilit ca cei doi să nu fie trimişi în judecată.

Digi 24

După șapte ani la Digi 24, jurnalista Liana Alexandru a demisionat. Anunțul a fost făcut pe pagina sa de Facebook și vine la aproape trei săptămâni după ce Digi24 a renunțat la principalul jurnal de seară, de la ora 19:00.

VEZI ȘI: ECLIPSE 2019. Când va avea loc prima eclipsă

„Dragii mei, fac publică decizia mea de a pleca de la Digi24, pe care am comunicat-o managementului la 1 noiembrie. Le mulțumesc celor din conducere care au înțeles o situație personală și mi-au facilitat retragerea de la jurnalul orei 19. Le sunt profund îndatorată pentru încrederea maximă pe care mi-au acordat-o până în ultima clipă. Motivele plecării mele sunt private, nu voi da curs speculațiilor, dar unul e mai presus și mai puternic decât toate: copilul meu merită mai mult", a scris Liana Alexandru pe Facebook.

Kanal D

Christian Sabbagh a demisionat de la Kanal D, unde a prezentat știrile timp de opt ani și a luat o decizie radicală. Christian Sabbagh a decis să îmbrace haina militară.

”De opt ani sunt alături de dumneavoastră, la Kanal D. Vine ziua când trebuie să ne luam și la revedere! De mâine, altcineva îmi va lua locul! Ne vom revedea curând, din altă postură! Nu uitați să vizionați postul meu de suflet, Kanal D! Rămâneți cu bine! Aveți grijă de dumneavoastră!", a scris Christian Sabbagh pe pagina sa de Facebook.

La Kanal D, în 2018, a revenit "Vrei să fii milionar" prezentată de Teo Trandafir.

VEZI ȘI: BABA VANGA previziuni 2019 - predicții surprinzătoare


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel