Diana Enache, veste cumplită. Anunțul teribil pentru fiica lui Adrian Enache

diana-enache (1)
diana-enache (1)

Medicii i-au spus Dianei Enache că nu-şi va mai putea folosi niciodată două degete de la mâna dreaptă. Fiica lui Adrian Enache va susţine bacalaureatul în vară şi se teme că nu va putea să scrie la examen.

La 8 luni de când a fost înjunghiată, medicii de la Institutul de Medicină Legală au stabilit că Diana Enache va rămâne cu handicap pe viaţă. Două dintre degetele de la mâna dreaptă nu vor mai putea fi folosite.

"I-au făcut toate analizele şi au constatat că nu poate să îndoaie degetele decât foarte puţin şi i-au dat 10% din capaciate", a spus Adrian Enache.

CITEȘTE ȘI: Mărturisirile cumplite ale fiicei lui Adrian Enache despre tentativa de viol

Problemele îi dau mari bătăi de cap şi din cauza faptului că în această vară adolescenta va da bacalaureatul, iar ea nu-şi poate folosi mâna în totalitate.

"Practic, nu-mi pot folosi două degete. Nu pot să scriu bine şi nu pot să scriu mult. Cel mai uşor mă descurc cu stiloul, însă obosesc repede.", a declarat Diana.

Nici rănile de la piept nu au rămas fără urmări. Peste câteva luni, medicii vor decide dacă Diana are nevoie de o operaţie. Fiica lui Adrian Enache a fost înjunghiată anul trecut de portarul blocului în care locuieşte tatăl ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel