Dezvăluiri de la întâlniri secrete cu Iohannis și Blaga

Un important lider politic a făcut dezvăluiri în premieră despre discuțiile purtate în timpul unor întâlniri secrete pe care le-a avut cu liderii PNL și PDL, Klaus Iohannis și Vasile Blaga.

Mihai Răzvan Ungureanu a vorbit, în ediția de vineri a emisiunii „Jocuri de putere”, de la Realitatea Tv, despre întâlnirile pe care le-a avut în ziua precedentă cu Vasile Blaga și Klaus Iohannis.

Vezi și: Klaus Iohannis: Dacă aș fi în situația lui Traian Băsescu, aș ...

„Din informațiile pe care le-am obținut pe surse, am înțeles că ieri ați avut întâlniri atât cu președintele interimar al PNL, dl Klaus Iohannis, cât și cu președintele Partidului Democrat Liberal, dl Blaga.

În cazul în care aceste întâlniri chiar au existat, ce ați discutat cu cei doi reprezentanți?”, l-a întrebat moderatorul Rareș Bogdan pe președintele FC.

„În primul rând, trebuie să îmi cer scuze față de amândoi, pentru că dezvăluirea faptului că au existat asemenea întâlniri a venit pe seama profesionalismului jurnalistic. (...) Aceste discuții au existat. Și mă bucur că ele au avut loc. Erau firești, erau așteptate, intră într-un calendar al discuțiilor noastre. Iar subiectul principal se numește, chiar dacă pare vag și mult prea circulat, unitatea Dreptei.

(...) Sunt convins că se va găsi soluția tehnică cea mai bună pentru ca și Forța Civică - eu alături de acest partid - să putem colabora cu PDL și PNL, indiferent de formula care se va găsi.

(...) Am vrut să mă asigur, în primul rând, că există suficient de multă voință pentru victorie în noiembrie 2014. Vă mărturisesc că am avut momentele mele de îndoială. Dar am întâlnit oameni hotărâți, care nu doresc să piardă o bătălie, ceea ce este de bun augur”, a declarat Mihai Răzvan Ungureanu.

Citește și: Gafă sau lovitură devastatoare a lui Traian Băsescu pentru Dreapta politică?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel