EXCLUSIV  DEZVĂLUIREA ZILEI despre Adrian Năstase. ”E cel mai important aspect!”

Adrian Năstase
Adrian Năstase

Dezvăluirea zilei despre Adrian Năstase!

Adrian Năstase s-a născut pe 22 iunie 1950, în București. Cu această ocazie, Daniela Simulescu i-a realizat portretul astrologic.  

„Este un nativ Rac, ceea ce înseamnă că a fost întotdeauna dornic de a construi, de a avea o bază, o fundație. Pentru el, familia, dar și legăturile cu strămoșii sunt vitale. Soarele era într-o conjuncție cu Uranus în momentul nașterii, acest aspect oferind apropierea de media. Familia lui a fost pe prima pagina a ziarelor sau în jurnalele de știri foarte des. Totodată, această conjuncție face din oameni adevărați vizionari și noncomformiști”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

Ulterior, a adăugat: „Luna în Fecioară și Mercur în Gemeni l-au oferit o capacitate intelectuală fantastică, curiozitate exagerată, iubirea pentru studiu, sarcasm, dar și un pragmatism feroce, manifestat în orice funcție deținută.”

Cel mai important aspect din astrogramă

 

Daniela Simulescu a mai făcut precizări și despre cel mai important aspect din astrograma lui: „Este vorba despre conjuncția între Nodul Sud și Marte, în semnul Balanță. Punctul lui vulnerabil este nevoia de a fi prezentat într-o lumină cât mai bună și ca un om al dreptății. Să nu uităm că Balanța este semnul justiției și al diplomației, iar el are destulă experiență în acest sens. În plus, devine foarte repede dependent de colaborarea sau validarea celorlalți. Iar Marte conferă adevărate calități de lider."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel