EXCLUSIV  DEZBATERE Klaus Iohannis. Jurnaliștii ALEȘI, criterii selecție. Rareș Bogdan, ANUNȚUL zilei

Iohannis
Iohannis

La dezbaterea pe care a anunțat-o Klaus Iohannis și care avea loc marțea viitoare, înainte de turul doi al alegerilor prezidențiale, vor fi ”cinci-șase jurnaliști”. L-am contactat pe Rareș Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL, pentru a-l întreba care sunt criteriile în baza cărora ziariștii sunt aleși la eveniment.

”Nu știu (n.r - criteriile), dar vă pot spune că jurnaliștii vor fi aleși din toate zonele media, cu toate simpatiile. Vă va plăcea ce veți vedea. Veți vedea ziariști care au fost critici cu președintele Klaus Iohannis. Nu vor fi doar jurnaliști care, de-a lungul timpului, l-au susținut pe Klaus Iohannis. Cred că este o dovadă de echilibru, dar și de respect pentru ceea ce înseamnă democrație. Democrația înseamnă și critică, dar și aprobare”, a zis Rareș Bogdan pentru DC News.

Întrebat totuși când vom afla criteriile în baza cărora jurnaliștii vor fi selectați pentru a participa la dezbaterea cu Klaus Iohannis, Rareș Bogdan ne-a spus: ”Veți afla luni sau marți”.

”Dezbaterea va fi cu niște oameni inteligenți, cultivați, civilizați, oameni care de-a lungul a trei ani nu au fost reprezentanții unui partid care a lovit la temelia României democratice și nu au fost reprezentanții unui curent politic care, probabil, ar fi dorit să ne întoarcă din drumul nostru pro-european. Vor fi persoane cu care se poate dialoga chiar și în contradictoriu”, a mai spus Rareș Bogdan pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel