Deţinut evadat. Alertă în Tulcea. Update

Inchisoare, foto ilustrativ
Inchisoare, foto ilustrativ

Un deţinut de la Penitenciarul Tulcea a evadat luni, el părăsind un punct de lucru din localitatea Mineri, unde muncea în regim semideschis. 

Update: "Vă informăm că astăzi, 22.04.2019, persoana privată de libertate - Regep Samir a fost capturat în jurul orei 11,30, în zona localităţilor Frecăţei - Cataloi, judeţul Tulcea, de către cadrele unităţii. Menţionăm că deţinutul a părăsit punctul de lucru din localitatea Mineri, în data de 22.04.2019, în jurul orei 8,30. În momentul capturării, deţinutul nu a opus rezistenţă.

Mulţumim pentru sprijin Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, Inspectoratului Judeţean al Jandarmeriei Tulcea, Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Tulcea, personalului unităţii şi reprezentaţilor mass-media pentru suportul oferit în acţiunea de identificare şi capturare a deţinutului", transmite purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Tulcea.

Ştirea iniţială: Potrivit unui comunicat transmis de Penitenciarul Tulcea, luni, în jurul orei 8,30, s-a constatat că deţinutul Regep Samir, în vârstă de 32 de ani, condamnat definitiv la opt ani, opt luni şi 273 de zile de închisoare pentru tentativă de omor, a părăsit un punct de lucru exterior de pe raza localităţii Mineri, judeţul Tulcea. Deţinutul era clasificat în regim semideschis. 

În vederea capturării lui au fost dispuse mai multe măsuri: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Tulcea, Inspectoratul Judeţean al Jandarmeriei Tulcea şi Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Tulcea. De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete interne care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului, precizează sursa citată. 

Semnalmentele evadatului



Bărbatul are păr negru întins, faţă rotundă, ten măsliniu, frunte lată, ochi căprui, are statură atletică şi 1,70 metri înălţime. La momentul părăsirii punctului de lucru era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni de trening gri, bluză neagră, încălţăminte sport de culoare albă. Penitenciarul Tulcea menţionează că părăsirea fără autorizare a punctului de lucru, aflat în exteriorul locului de deţinere, este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte, conform prevederilor articolului 285 din Codul penal cu închisoare de la şase luni la trei ani. 

Pentru orice informaţie cu privire la deţinut cetăţenii sunt rugaţi să apeleze la 112 sau la Penitenciarul Tulcea (pe numărul de telefon 0240.531.551). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel