Desființare ILFOV. Zegrean a RUPT tăcerea: "RIDICOL. NU ar trebui să existe!"

Augustin Zegrean a vorbit despre desființarea județului Ilfov, despre care Christian Ciocan a spus că va ajunge pe masa ministrului Vela.

Întrebat cum vede desființarea unui județ din țară sau reorganizarea teritorială a României, Augustin Zegrean a răspuns, în direct la B1 TV: 

"Despre reorganizarea teritorială a țării de vorbește de foarte mulți ani. A fost și o lege făcută de PSD mi se pare, care a fost respinsă de CCR ca fiind neconstituțională și înțeleg că dacă au văzut că nu merge pe teritoriu, să o ia pe bucăți. Desființează câte un județ, câte o comună și tot așa. Acum, serios vorbind, în Constituție nu scrie mult despre asta, scrie doar că teritoriul este împărțit din punct de vedere administrativ în comune, orașe și municipii. Câte comune, câte orașe și câte municipii nu scrie și nu se dă niciun criteriu de populație sau de suprafață. Aici trebuie gândit administrativ, cum se organizează mai bine administrativ.

Acum, faptul că vor să desființeze Ilfovul mi se pare ridicol. Ce motiv ar fi? Lăsam la o parte că județul Ilfov nu ar trebui să existe, dar ăsta e alt aspect. Acolo ar trebui să fie zona metropolitană a Bucureștiului. Eu cred că desființarea asta, despre care vorbim, are pur și simplu caracter electoral și atâta tot. Clanurile interlope nu au nicio legătură cu înființarea sau desființarea unui județ. E de luptă cu clanurile interlope, nu cu județele! Clanurile interlope nu sunt organizate pe județe!". 

Citește și: Barbu, Ciocan și Coarnă, SCANDAL de proporții în DIRECT: "Nu mă împingeți la perete. Unul dintre voi MINTE! / Ies din emisiune!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel