Barbu, Ciocan și Coarnă, SCANDAL de proporții în DIRECT: "Nu mă împingeți la perete. Unul dintre voi MINTE! / Ies din emisiune!"

Jurnalistul Tudor Barbu, Christian Ciocan și Dumitru Coarnă s-au certat în direct. 

În urmă cu doar câteva zile, Christian Ciocan, purtător de cuvânt al Federației Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România (F.S.D.P.R), a făcut anunțul în ceea ce privește propunerea de a se desființa județul Ilfov, iar de la acest subiect a pornit și cearta dintre cei trei. 

"Este vorba despre o decizie istorică pe care Federaţia Poliţiştilor, cea pe care o reprezint, o ia. Am discutat şi cu preşedintele federaţiei. Vom propune Guvernului României, prin ministrul de Interne, desfiinţarea judeţului Ilfov ca o primă măsură pentru stăpânirea criminalităţii, în ceea ce privește grupările infracţionale, aşa cum sunt ele denumite popular "clanuri"", a declarat Christian Ciocan, în exclusivitate pentru DC NEWS. (Vezi AICI declarația completă)

Vă prezentăm cearta dintre Barbu, Ciocan și Coarnă

"Eu însumi am declarat că polițiștii sunt timorați de politicieni, în general în România", a completat Christian Ciocan, la B1 TV. 

Dumitru Coarnă: Eu nu am auzit pe nimeni din sindicatul pe care zice domnul Ciocan că-l reprezintă să susțină acest lucru în mod oficial, ba chiar astăzi am vorbit cu domnul Babuș, care, pe lângă președinte de federație este și consilierul ministrului Vela și mi-a explicat clar că nu este punctul lor de vedere. Inițial, l-am suspectat de blat pe domnul Ciocan că a primit o funcție pe acolo să transmită mesaje politice, dar nici domnul Vela nu e de acord cu această inepție pe care domnul Ciocan a scos-o public și zice că așa ar fi făcut o știre că așa mai apare și el la televizor. Eu vă spun exact cum stau lucrurile, că am vorbit cu domnul Babuș și care a spus că nu-și asumă nimic din ce a spus domnul Ciocan public. Mai clar de atât ce vreți? Mi-a mai spus că l-a sunat domnul Vela și l-a întrebat cine l-a pus să spună inepția asta la televizor și el a motivat că face știrea.

Tudor Barbu: Asta e foarte grav dacă e adevărat! Stați puțin, adică dvs. susțineți că ministrul Vela nu e de acord și nu știe această informație? Nu cred!

Dumitru Coarnă: Domnul Vela nu-i de acord cu domnul Ciocan, iar polițienesc ar fi un dezastru!

Tudor Barbu: Este o acuzație foarte gravă faptul că ministrul de Interne al țării nu numai că nu știe sau că nu e de acord, dat i-ați invocat numele aiurea în context. 

Christian Ciocan: În primul rând, domnul pe care-l văd în imagine (n.r. Dumitru Coarnă), îl salut cu respect, dar nu are niciun fel de competență să vorbească despre mine, nu i-am permis niciodată! 2. În Federația noastră, nu suntem ca la grădiniță să vină persoane din afară și să ne rezolve nouă situațiile aflate în analiză (...) Dacă mă mai puneți în antiteză cu alte persoane care nu au legătură cu ceea ce gândim noi ca Federație, atunci eu nu am decât să ies din această emisiune. 

"Nu mă împingeți la perete / Unul dintre voi minte!"

Tudor Barbu: Domnu' Ciocan, nu mă împingeți la perete că nu știți cum reacționez. Până mă dă afară e emisiunea mea. Opriți-i microfonul domnului Ciocan! Vedeți, partea proastă e că eu decid dacă vorbiți pe post sau nu! 

Christian Ciocan: Ies din emisiune!

Tudor Barbu: Pot să vă întreb dacă domnul ministru Vela știe că-i folosiți numele?

Christian Ciocan: În ce calitate mă întrebați dacă știe că-i folosesc numele?

Tudor Barbu: În ce calitate vă întreb? Pe bune? Asta e o întrebare serioasă?

Christian Ciocan: Citiți domnule declarația! Am spus: Federația va propune ministrului Vela, Federația, nu Christian Ciocan, va propune Guvernului.

Tudor Barbu: Eu opresc aici convorbirea! Unul dintre voi minte! Minte grav!

Christian Ciocan: Domnule Barbu, pentru faptul că mă acuzați, VĂ SALUT

Christian Ciocan a închis telefonul după această ceartă. 

* Contactat de B1 TV, Ionel Babuș, consilierul pentru dialog al ministrului Marcel Vela, aflat la spital, a spus că "este o discuție tehnică, nu e nimic de actualitate și nu este un subiect de presă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel