Descoperire șocantă după ce un șofer a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat pe Autostrada Soarelui. Este ARESTAT

A pierdut controlul volanului și s-a răsturnat pe Autostrada Soarelui. Ce au descoperit polițiștii după accidentul grav de circulație. 

Bărbatul a pierdut controlul volanului, pe Autostrada Soarelui. Mașina a trecut prin balizajul ce separă sensurile, a pătruns pe contrasens și s-a răsturnat.

În urma accidentului deosebit de grav, polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că șoferul nu doar că nu avea permis, dar avea și o alcoolemie uriașă, de 3,15 mg/litru. 

În mașină se mai aflau trei persoane, care nu au suferit răni. Norocul a fost că în zonă traficul e restricționat pe o singură cale de mers și astfel nu au existat alte victime. 

”Conducătorul autoturismului a fost testat în vederea stabilirii alcoolemiei, rezultatul fiind 1.16 mg/l, ulterior fiind condus la Spitalul Lehliu-Gară, în vederea prelevării mostrelor biologice. În urma analizei probelor de sânge, la prima probă a reieșit că acesta a avut o alcoolemie de 3.15 mg/l alcool în sânge, iar la a doua probă a reieșit o alcoolemie de 2.97 mg/l”, spun polițiștii, conform Mediafax. 

În urma verificării în bazele de date, s-a stabilit faptul că bărbatul nu avea permis de conducere. Șoferul a fost reținut de polițiști, iar luni Judecătoria Lehliu-Gară a dispus față de acesta măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel