Descoperire macabră în Cluj. Doi tineri, morți într-o clădire. Unul fusese dat dispărut ieri

Descoperire macabră în Cluj. Doi tineri, morți într-o clădire. Unul fusese dat dispărut ieri / Foto: Pixabay
Descoperire macabră în Cluj. Doi tineri, morți într-o clădire. Unul fusese dat dispărut ieri / Foto: Pixabay

Cadavrele a doi tineri au fost găsite într-o clădire din Cluj-Napoca.

Cadavrele a doi tineri, dintre care unul fusese dat dispărut, au fost găsite, vineri, într-un imobil din municipiul Cluj-Napoca, transmite Agerpres.

"În cursul zilei de azi, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi despre faptul că un tânăr de 21 de ani, din comuna Jucu, ar fi plecat la data de 4 noiembrie în municipiul Cluj-Napoca, însă nu a revenit la domiciliu. În urma investigaţiilor şi a verificărilor efectuate, într-un imobil situat în municipiu a fost identificat trupul tânărului în vârstă de 21 de ani şi cel al unuia de 27 de ani, din judeţul Galaţi", a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.

Conform aceleiaşi surse, la faţa locului s-au deplasat poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale. În urma cercetărilor preliminare, pe cadavre nu au fost observate urme vizibile de violenţă. Cadavrele au fost transportate la Institutul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

"Cercetările continuă, fiind evaluate toate aspectele care au condus la decesul acestora", precizează IPJ Cluj. 

Criminalul de la Arad, mesaj revoltător pe Facebook

La o zi după ce i-a luat viața copilei de patru ani, tatăl vitreg al fetiței a postat pe Facebook un mesaj pentru concubina lui, mama victimei.

"Iubirea mea, să te întâlnesc pe tine... a fost și este cea mai frumoasă întâmplare din viața mea. Te iubesc pentru ceea ce ești lângă mine, îți mulțumesc că Mă iubești și ma respecți, Să iubești înseamnă să trăiești prin celălalt, să simți nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i dărui", a scris tânărul postând și o fotografie.

Tatăl vitreg al fetiței, un bărbat de 23 de ani, a recunoscut că este autorul crimei. El a petrecut o noapte în arest și, după o nouă audiere, marți, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Fetița nu a fost dată dispărută niciodată. Mama ei era la maternitate în momentul crimei pentru a naște cel de-al treilea copil. Când s-a întors, bărbatul i-ar fi spus inițial că fetița e la bunici. Ulterior, criminalul ar fi susținut că fata a murit accidental în apartament. Culmea, mama nu a raportat decesul. Potrivit unor surse, chiar l-ar fi consolat pe individ, fără să știe întreaga poveste. Femeia era în pat când mascații au descins în locuință. Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel