Criminalul de la Arad, mesaj revoltător pe Facebook. Ce a scris după ce a ucis-o pe copilă- Foto în articol

Vezi în articol ce a scris criminalul din Arad la doar o zi după ce a omorât-o pe copilă.

La o zi după ce i-a luat viața copilei de patru ani, tatăl vitreg al fetiței a postat pe Facebook un mesaj pentru concubina lui, mama victimei, transmite Realitatea Plus.

"Iubirea mea, să te întâlnesc pe tine... a fost și este cea mai frumoasă întâmplare din viața mea. Te iubesc pentru ceea ce ești lângă mine, îți mulțumesc că Mă iubești și ma respecți, Să iubești înseamnă să trăiești prin celălalt, să simți nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i dărui", a scris tânărul postând și o fotografie.

Tatăl vitreg al fetiței, un bărbat de 23 de ani, a recunoscut că este autorul crimei. El a petrecut o noapte în arest și, după o nouă audiere, marți, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Fetița nu a fost dată dispărută niciodată. Mama ei era la maternitate în momentul crimei pentru a naște cel de-al treilea copil. Când s-a întors, bărbatul i-ar fi spus inițial că fetița e la bunici. Ulterior, criminalul ar fi susținut că fata a murit accidental în apartament. Culmea, mama nu a raportat decesul. Potrivit unor surse, chiar l-ar fi consolat pe individ, fără să știe întreaga poveste. Femeia era în pat când mascații au descins în locuință. 

Tatăl natural al copilei: Sunt copleșit de durere

Tatăl natural al victimei este în stare de șoc. 

„Nici eu nu mai ştiu ce să spun, sunt copleşit de durere. Nu am vorbit cu nimeni până la ora actuală, nici cu mama fetei. Nu ştiu nimic, sunt în şoc, nu ştiu ce să explic, ce să spun. Nu am sunat încă la autorităţi, pentru că nu ştiu ce să îi întreb. Am auzit aşa multe încât nici aer nu mai am”, a declarat tatăl, la Antena 3.

Bărbatul, surprins de camerele de supraveghere în timp ce căra trupul fetiței

O cameră de supraveghere din Arad l-a filmat pe bărbat când ducea valiza în care le-a spus polițiștilor că a pus trupul neînsuflețit al fiicei sale vitrege, în vârstă de patru ani. Individul era însoțit de fratele mai mic al copilei, de circa trei ani. În imagini se vede cum bărbatul iese din bloc. În mâna stângă are valiza, iar cu mâna stângă îl ține pe băiat. Acesta merge grăbit și îl trage pe copil după el. Ulterior a urcat într-un taxi și s-a dus la locul în care a incendiat cadavrul. El le-a spus polițiștilor că băiatul se uita la desene pe telefon, la câțiva metri distanță, atunci când el a dat foc trupului fetiței.

VEZI ȘI: Fratele fetiței ucise la Arad l-a însoțit pe tatăl vitreg când căra cadavrul. Psiholog, despre traume: Va trebui să înțeleagă că acest criminal nu e un străin

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel