Descoperire macabră în București. Un tânăr a fost găsit mort într-o ghenă

Descoperire macabră în București. Un tânăr a fost găsit mort într-o ghenă / Foto: Pixabay, de Efes
Descoperire macabră în București. Un tânăr a fost găsit mort într-o ghenă / Foto: Pixabay, de Efes

Un tânăr a fost găsit mort într-o ghenă din București.

Descoperire macabră în București. În cursul serii de miercuri, 9 noiembrie, mai mulți studenți și paznici care se aflau în zona unei universități din sectorul 6 al Capitalei au descoperit un bărbat mort într-una dintre ghenele de gunoi, moment în care au alertat autoritățile, transmite Realitatea Plus. Aceștia ar fi verificat ghena după ce ar fi simțit un miros ciudat în zonă. Din păcate, medicii au confirmat decesul, iar trupul neînsuflețit a fost ridicat de medicii legiști și transportat la INML pentru efectuarea necropsiei. Criminaliști au început o anchetă de amploare.

Momentan nu se cunoaște identitatea tânărului de 27 de ani, însă acesta este de origine asiatică. Autoritățile din România au anunțat ambasada pentru a fi identificat, iar ulterior, să-i fie anunțată familia. Oamenii legii iau în calcul mai multe ipoteze, dar deocamdată nimeni nu știe cum a ajuns trupul bărbatului într-o ghenă de gunoi.

Încă o descoperire oribilă în Teleorman: O fată de 16 ani și un băiat de 18, omorâți și ascunși într-o casă părăsită

Dublă crimă în Teleorman. Doi tineri, un băiat și o fată de 18, respectiv 16 ani, au fost găsiți morți într-o casă părăsită din Drăgăneşti de Vede. Crimă oribilă ar fi avut loc în noaptea de 24 spre 25 octombrie. Fratele băiatului de 18 ani a anunţat Poliţia cu privire la dispariţia celor doi, informează, miercuri, IPJ Teleorman, potrivit Agerpres.

"În ziua de 25 octombrie, un cetăţean din municipiul Turnu Măgurele a sesizat prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 , faptul că în noaptea de 24 spre 25, fratele său de 18 ani şi concubina acestuia de 16 ani, ambii domiciliaţi în judeţul Olt, au dispărut din locuinţa comună pe care o aveau în municipiul Turnu Măgurele", precizează reprezentanţii IPJ Teleorman.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a constatat comiterea faptei, autorul fiind un tânăr de 24 de ani din Roşiorii de Vede.

"Echipa operativă constituită în cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale în urma activităţilor şi investigaţiilor operative desfăşurate a constatat faptul că un bărbat de 24 de ani din municipiul Roşiorii de Vede s-ar fi deplasat la locuinţa comună a acestora, unde din motive necunoscute şi care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi izbucnit un conflict aplicându-le celor doi mai multe lovituri, care le- ar fi provocat leziuni, cauzând decesul", mai anunţă IPJ Teleorman.

Conform sursei citate, bărbatul ar fi transportat ulterior cadavrele cu ajutorul unui autoturism cu care se deplasa, pe raza comunei Drăgăneşti de Vede, ascunzându-le într-o casă părăsită.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman. Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman. 

Cadavrul unei femei, găsit la marginea unui drum din Arad

În urmă cu două săptămâni, cadavrul unei femei a fost găsit abandonat la marginea DN 79, în satul arădean Hălmagiu, iar poliţiştii au reuşit să identifice victima după câteva ore, prima ipoteză fiind că a fost lovită de un autovehicul. Trupul neînsufleţit a fost observat de localnici dimineaţă, ei sunând imediat la 112. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel