Descinderi la casa unui PRIMAR din județul Ilfov. Acuzații grave, inclusiv de viol. Alte 41 de percheziții în Vrancea, Bacău şi Suceava

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Percheziții la prima oră în județul Ilfov, dar și în alte zone din țară.

Potrivit surselor Realitatea Plus, autoritățile descind la 5 adrese din Ștefăneștii de Jos, Ilfov, printre care și la primarul din localitate.

Este vorba de un dosar care vizează mai multe infracțiuni printre care și cea de viol, dar și alte fapte foarte grave. Una dintre descinderi are la sediul primăriei din Ștefăneștii de Jos. Un dosar în care e vorba de acuzații grave. După aceste percheziții persoanele vor fi duse la audieri pentru a da explicații în față polițiștilor.

Rămâne de văzut dacă ce suplimentare vor fi luate în acest caz.

VEZI ȘI: Percheziții DNA la Primăria Iași - Surse judiciare

Percheziții la traficanții de țigări care obișnuiau să transporte și migranți în Marea Britanie

Procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Vrancea împreună cu poliţişti din cadrul SCCO Vrancea efectuează, joi dimineaţa, 41 de percheziţii judeţele în Vrancea, Bacău şi Suceava, la locuinţele unor persoane suspectate de săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, contrabandă şi trafic de migranţi, transmite Agerpres.

Potrivit unor surse judiciare, membrii acestei grupări achiziţionau ţigări de contrabandă pe care le transportau în Marea Britanie, unde le valorificau.

În timpul transporturilor, de pe traseu (de pe teritoriul altor state europene) obişnuiau să preia şi migranţi pe care îi introduceau în mod fraudulos pe teritoriul Marii Britanii.

Până în acest moment, la percheziţii au fost găsite cantităţi considerabile de ţigări de contrabandă şi sume mari de bani în lire sterline şi euro. 

Tinere recrutate sau cumpărate și trimise în Spania

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Călărași și București, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Călărași, au efectuat, pe 8 iunie, 12 percheziții pentru destructurarea unui grup infracțional specializat în trafic de persoane și trafic de minori.

"Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2010, persoanele în cauză ar fi recrutat mai multe tinere, prin metoda „loverboy” sau prin cumpărare de la alți traficanți, le-ar fi cazat în mai multe imobile din municipiul Călărași, apoi le-ar fi transportat în Spania, unde ar fi fost exploatate sexual, în mai multe cluburi sau în locațiile clienților.",  a precizat IGPR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel