Percheziții DNA la Primăria Iași - Surse judiciare

Percheziții DNA la Primăria Iași / Foto: Pixabay
Percheziții DNA la Primăria Iași / Foto: Pixabay

DNA efectuează percheziții la Primăria Iași.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie efectuează, joi, percheziţii în 11 locaţii situate pe raza judeţului Iaşi în cadrul unui dosar în care se investighează infracţiuni de corupţie săvârşite în anul 2019. Surse judiciare au precizat pentru Agerpres că una dintre percheziţii se desfăşoară la sediul Primăriei Iaşi.

DNA precizează într-un comunicat că procurorii de la Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate celor de corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea, în cursul anului 2019, a unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie.

"Joi, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 11 locaţii situate pe raza judeţului Iaşi, din care una este sediul unei instituţii publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor societăţi comerciale.", se precizează în comunicat.

În cauză, spune sursa citată, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Descinderi la casa unui PRIMAR din județul Ilfov

Potrivit surselor Realitatea Plus, tot astăzi, autoritățile descind la 5 adrese din Ștefăneștii de Jos, Ilfov, printre care și la primarul din localitate.

Este vorba de un dosar care vizează mai multe infracțiuni printre care și cea de viol, dar și alte fapte foarte grave. Una dintre descinderi are la sediul primăriei din Ștefăneștii de Jos. Un dosar în care e vorba de acuzații grave. După aceste percheziții persoanele vor fi duse la audieri pentru a da explicații în față polițiștilor. Rămâne de văzut dacă ce suplimentare vor fi luate în acest caz.

Totodată, procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Vrancea împreună cu poliţişti din cadrul SCCO Vrancea efectuează, joi dimineaţa, 41 de percheziţii judeţele în Vrancea, Bacău şi Suceava, la locuinţele unor persoane suspectate de săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, contrabandă şi trafic de migranţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel