Deputatul Florin Popescu, un nou dosar PENAL

Deputatul PMP Florin Popescu are un nou dosar penal, în urma unei sesizări a Agenției Naționale de Integritate. 

Florin Popescu este acuzat de conflict de interese. El este acuzat că atunci când a ocupat funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița a semnat un contract în valoare de 200.000 de euro cu o firmă la care fusese asociat înainte de a intra în administrația publică. 

"Sunt la dispoziția instituțiilor statului. Lucruri de acum sașe ani, reluate acum, vi se pare în regulă?", a spus Florin Popescu. 

VEZI și: Florin Popescu, cuvânt de onoare: "Nu am mâncat nici măcar o aripă de pui"

Deputatul mai este cercetat într-un dosar pentru fapte de corupție de către DNA, în care procurorii au cerut arestarea sa preventivă. Însă, deputatul are imunitate.  Colegii săi din Camera Deputaților, din lipsă de cvorum, încă îl lasă în libertate. 

VEZI și: Deputatul PMP, Florin Popescu, a scăpat din nou de arest

Potrivit DNA, în cursul anului 2012, Florin Popescu, folosind influenţa şi autoritatea decurgând din funcţia de preşedinte al PDL Dâmboviţa, i-a cerut administratorului unor societăţi comerciale cantitatea de 50.000 - 60.000 pui grill (60 - 80 tone, cu valoare de peste 400.000 lei) pentru a o distribui în scop electoral cetăţenilor din judeţul Dâmboviţa, în campania electorală pentru alegerile locale din iunie 2012, când a candidat pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel