Deputatul PMP, Florin Popescu, a scăpat din nou de arest

Solidaritatea parlamentarilor când este vorba de a scăpa de Justiție funcționează în continuare. Lipsa de cvorum de marți, l-a scăpat din nou de ridicare a imunității pe deputatul PMP, Florin Popescu.

Astfel, s-a constatat că nici marţi nu se poate ţine şedinţa în Camera Deputaţilor, din lipsă de cvorum, iar votul asupra urmăririi penale în cazul lui Florin Popescu, baronul puilor, a fost din nou amânat.

Nu este prima dată când Florin Popescu scapă de această decizie, tot din cauza lipsei de cvorum. Marţea trecută, Camera Deputaţilor urma să dezbată raportul Comisiei juridice cu privire la solicitarea de încuviinţare a arestării preventive a deputatului Florin Popescu. Dar, din lipsă de cvorum, această dezbatere a fost amânată.

Citește și: Florin Popescu, cuvânt de onoare: "Nu am mâncat nici măcar o aripă de pui"

Potrivit DNA, în cursul anului 2012, Florin Popescu, folosind influenţa şi autoritatea decurgând din funcţia de preşedinte al PDL Dâmboviţa, i-a cerut administratorului unor societăţi comerciale cantitatea de 50.000 - 60.000 pui grill (60 - 80 tone, cu valoare de peste 400.000 lei) pentru a o distribui în scop electoral cetăţenilor din judeţul Dâmboviţa, în campania electorală pentru alegerile locale din iunie 2012, când a candidat pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel