Florin Popescu, cuvânt de onoare: "Nu am mâncat nici măcar o aripă de pui"

Roxana Neagu / 28 apr 2014 / 14:44 Salveaza PDF Comentarii

Florin Popescu nu poate fi arestat, în urma decizie Comisiei Juridice, care a dat raport negativ cererii procurorilor de încuviințare a arestării preventive. 

După decizia comisiei juridice, deputatul Florin Popescu a spus: "Sincer să fiu, e o nelinişte, e o preocupare, vorbim de libertatea mea şi cred că niciun cetăţean din această ţară nu este liniştit atunci când se vorbeşte despre arestarea preventivă. Vreau să mulţumesc membrilor din Comisia juridică pentru că au dat acest aviz consultativ. Săptămâna viitoare voi merge în plen, voi susţine argumentele prin care susţin în continuare că nu sunt un pericol public, nu voi ataca nicio instituţie a statului, că este vorba de DNA sau de Parlament şi ce o vrea Dumnezeu". 

Florin Popescu a subliniat că nu este acuzat de luare de mită, ci de trafic de influenţă.

"Vă dau cuvântul meu de onoare că nu am mâncat nici măcar o aripă de pui de acolo. Sunt acuzat de trafic de influenţă, nu că am luat mită, sunt două chestiuni diferite. Nu aveam cum să intervin în acel caz, mai ales că, după cum observaţi, cei care au dat acest denunţ sunt anchetaţi pentru evaziune fiscală, or, dacă interveneam, nu se ajungea aici", a susţinut Popescu.

DNA a solicitat săptămâna trecută Camerei Deputaţilor încuviinţarea arestării preventive a deputatului Florin Popescu. 

VEZI și: Florin Popescu nu poate fi arestat


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24