Urmărește emisiunea live


Deputatul agresat, decedat la spital

Deputatul care a fost agresat în urmă cu câteva zile a decedat într-un spital.

Deputatul argentinian Hector Olivares, victimă la 9 mai a unei agresiuni cu armă de foc în centrul capitalei Buenos Aires, care a costat, de asemenea, viaţa unui funcţionar cu rang înalt, a încetat din viaţă la spital, duminică, din cauza rănilor, a anunţat formaţiunea sa politică, relatează AFP.

'Regretăm profund decesul deputatului Hector Olivares. Suntem alături de familia sa în această încercare', a scris pe Twitter coaliţia la putere Cambiemos din care făcea parte parlamentarul. Hector Olivares, 61 de ani, a fost împuşcat în timp ce mergea pe stradă în apropierea clădirii parlamentului la Buenos Aires. Un funcţionar cu rang înalt care îl însoţea, Miguel Yadon, 58 de ani, a murit pe loc. În total, şase persoane au fost arestate pentru implicarea în această dublă crimă, printre care cei doi presupuşi trăgători.

Autorităţile au respins orice mobil politic şi privilegiază ipoteza unui atac cu caracter privat care l-a avut ca ţintă pe Miguel Yadon. Potrivit presei argentiniene, poliţia înclină pentru teza unei reglări de conturi familiale: unul dintre criminali dezaproba o legătură pe care ar fi avut-o Miguel Yadon cu fiica sa.

Citește și:

Dragă Cioran - scriitoare româno-argentiniană care l-a intervievat pe marele poet J. L. Borges lansează o carte despre Cioran

Argentina. O sută de femei au defilat pentru a o omagia pe "Evita", născută în urmă cu 100 de ani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel