Deputați, scandal în shaormerie. ”Băi, Mustafa, ești în România aici, băi, panaramă”. Mircea Badea: AȘA aș fi zis!

Deputatul Adrian Solomon a făcut scandal în shaormerie după ce a fost rugat să-și pună masca. Mircea Badea a reacționat. 

Adrian Solomon, deputat PSD, a făcut scandal într-o shaormerie din Centrul Vechi al Capitalei după ce inițial nu a vrut să poarte mască, deși se afla în spațiu închis. Atât el, cât și deputatul Ionel Stativă, care a încercat să-l calmeze pe Adrian Solomon, au fost amendați. Inițial, în spațiul public au apărut informații contradictorii cu privire la situația creată, ulterior apărând și înregistrările de pe camerele de supraveghere. Totul a început după ce casierul a spus: ”Puneți-vă, vă rog, masca”, moment în care, Adrian Solomon se enervează și-i spune cetățeanului probabil turc: ”Băi Mustafa (...) ești în România aicea (...) Alo, Mustafa! Arată-mi că ai voie să muncești aici!  (...) Băi, panaramă!”. Scandalul a continuat și după venirea poliției. 

Mircea Badea a reacționat la acest scandal, în emisiunea sa de la Antena 3, ”În Gura Presei”: ”Deja dacă-i spui unuia ”Băi, Mustafa, ești în România aici, băi, panaramă”, deja poți să fii și rasist, și xenofob, aoleu, deja se adaugă, e o shaorma de nasoale cu de toate. E clară speța, horror. Tu ești parlamentar și ești șmecher că ești șmecher, tu nu-ți pui mască pe bot, vin ăia să-ți spună să-ți pui masca, iar tu le spui: Du-te, bă de aici, că eu sunt șmecher. Mai zice și hai, băi, Mustafa, adică ceva foarte rău”.

Realizatorul TV a găsit și o scuză acestui moment, chiar dacă subliniază că, dacă ar fi fost el, ar fi purtat mască: ”Aș fi zis: dom`ne, eu am crezut că CCR a decis să ne punem măști și l-am auzit pe dl  Ludovic Orban că să nu respectăm hotărârile CCR. De aia nu ne-am pus măști, că ne-a zis să nu respectăm. Așa aș fi zis. Sau aș fi zis: dom`ne, păi am crezut că asta cu măștile e pe lista legilor care nu trebuie respectate, că dl Orban a zis să nu respecte cetățenii României deciziile CCR, adică Constituția, și putem presupune că Ludovic al III-lea a făcut o listă cu legi care trebuie respectate  și una cu legi care nu trebuie respectate. Noi am crezut că asta ne-a zis Ludovic, că asta cu măștile nu trebuie respectate, că nici el n-a respectat. Aș fi dat-o așa”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel