EXCLUSIV  Denise Rifai, despre intrarea în politică. Motivul care a întors-o din drum: E ca-n iubire

Denise Rifai, realizatoarea emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, a vorbit despre intrarea în politică.

Întrebată dacă acum, după demisia de la Realitatea, s-a gândit să intre în politică și să pună "stop" presei, jurnalista de la Kanal D ne-a spus:

 

”Am primit foarte multe oferte să intru în politică în această perioadă, dar le-am refuzat. Este ca în iubire, trebuie să apară acel bărbat căruia să îi spui Da cu toată inima. Nu a reușit să mă convingă niciun partid până acum că merită să renunț la profesia mea pentru o viață politică. A contat mult și faptul că îmi doresc să fac această emisiune, „40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D, un post generalist; e un format care mă pune în valoare ca jurnalist și intervievator și care răspunde curiozității publicului larg în ceea ce privește o serie de personalități ale scenei publice românești”.

Ce a făcut în această perioadă de când a demisionat de la Realitatea

 

”Am fost foarte activă, am scris mullt, m-am pregătit pentru noul proiect de la Kanal D, dar am urmărit în continuare ce se întâmplă în politică. M-am și odihnit, am avut timp să fac de toate.  Este bine să nu te mai machiezi în fiecare zi, patru zile din șapte, și nu mai auzi patru zile din șapte oameni în cască, e chiar interesant să fie liniște în capul tău. Pauza mi-a prins bine, dar acum mă bucur că există acest proiect, că pot să-mi fac profesia de jurnalist, să simt energie unei redacții. Sunt foarte fericită”, a mai zis jurnalista pentru DC News.

VEZI ȘI: Culisele venirii jurnalistei Denise Rifai la Kanal D. ”Nu înseamnă că am uitat cei zece ani petrecuți la Realitatea!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel