Rifai a RĂBUFNIT după suspendarea Realitatea TV: Vă repet, în direct!

Imediat după ce au trecut cele 10 minute de suspendare a emisiei Realității Tv, Denise Rifai și-a început emisiunea spunându-și, aproape cu ochii în lacrimi, punctul de vedere.

”Postul nostru plătește în continuare pentru libertatea de expresie. Este o amenințare pentru presa liberă?” au fost primele cuvinte el Densiei Rifai.

”S-a mai întâmplat ca emisia unor posturi să fie întreruptă prin decizia CNA. Dar niciodată pentru astfel de relatări. Adevărul sperie și știm asta! Și deranjează, știm și asta. Dar noi, colegii mei, aici la Realitatea Tv, am ales pe 10 august 2018 să nu vă ascundem tocmai acest adevăr care i-a supărat și care i-a speriat pe mulți! Acestea au fost, de fapt, faptele! Filmate și relatate, vă repet, în direct din fața Guvernului României. Cum ar trebui să citim această sancțiune a CNA? Este o amenințare pentru presă liberă, într-un an atât de important pentru România? Se teme oare cineva de faptele care reflectă, de fapt, adevărul așa cum este el? Eu îmi doresc să cred că a fost doar o exagerare a oficialilor acestui stat!”, și-a încheiat Denise Rifai intervenția din debutul emisiunii sale ”Talk News”, de după cele 10 minute de oprire a emisiei dictate Realității Tv.

Citește și:

Realitatea TV, suspendare. Ce apare pe ECRAN - FOTO

Denise Rifai: Rareș Bogdan, de ce mă suspendă CNA pe mine și nu pe tine? 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel