Denis Cerîşev, debut de vis la Cupa Mondială

Mijlocaşul rus Denis Cerîşev a fost desemnat cel mai bun om al meciului dintre Rusia şi Arabia Saudită (5-0), care a deschis Cupa Mondială de fotbal din Rusia, joi, la Moscova.

Cerîşev a declarat că nici nu îndrăznea să viseze la un asemenea debut, după cele două goluri marcate pe stadionul Lujniki

Nici nu visam la aşa ceva. Nu am cuvinte. Sunt fericit pentru că am câştigat, sunt fericit pentru echipă, pentru familia mea. M-a susţinut cât timp am fost accidentat şi o merită. Nu trebuie să ne oprim aici. În orice moment, dacă te odihneşti pe lauri, poţi fi eliminat, a declarat Cerîşev după meci.

Mijlocaşul echipei Villarreal CF, intrat pe gazon în minutul 24, în locul lui Alan Dzagoev, a marcat două goluri superbe, în min. 43 şi 90+1. Eram fericit şi pentru faptul că mă aflu în lotul de 23, dar nu am putut visa la aşa ceva, a subliniat Cerîşev.

Cerîşev nu se aşteaptă să fie sigur titular în meciul următor, cu Egiptul: Respect decizia antrenorului. Nu am dreptul să fiu supărat. Pot doar să spun că sunt bucuros să mă aflu în lotul de 23 de jucători şi vreau să continui.

Reprezentativa Rusiei a surclasat selecţionata Arabiei Saudite cu scorul de 5-0 (2-0), în primul meci al Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, joi, pe Stadionul Lujniki din Moscova, în Grupa A a competiţiei (14 iunie - 15 iulie). Ruşii au deschis scorul prin Iuri Gazinski (12), Denis Cerîşev, introdus inspirat de Stanislav Cercesov, a reuşit o dublă (43, 90+1), Artem Dziuba a marcat la un minut de la intrarea sa pe gazon (71), iar Aleksandr Golovin a închis tabela din lovitură liberă (90+4).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel